17.7.2022

Kuvankaunis rakkauspakkaus Laira etsii omaa kotiaan.♥

Hei, minä olen Laira, upeampaakin upeampi husky-mix kaunotar ja etsin omaa kotiani.

Kuulun täällä tarhalla kuulemma sellaiseen koirien vähemmistöryhmään: Sellaisiin koiriin, jotka ovat harvinaisen hyvin sosialisoituneita ja täten todella rohkeita, avoinmielisiä, ihmisrakkaita ja tasapainoisia. Tähän vähemmistöön kuuluminen ei sinänsä ole minun kohdallani mikään ihme, sillä toisin kuin monet muut tarhan koirat, minä en ole joutunut syntymään tähän maailmaan kodittomana. Nähkääs, tarhalle päätymiseen saakka minulla oli perhe, joka pyrki huolehtimaan minusta parhaalla mahdollisella tavalla mitä pystyivät. Ponnistuksista huolimatta elämä ei kuitenkaan aina mene suunnitelmien mukaan, ja odottamattoman elämänmuutoksen myötä perheeni joutui luopumaan minusta ja tuomaan minut tänne, Penkta Kojaan.

Luonteeltani olen kuulemma kerrassaan valloittava prinsessa. Lieneekin siis osuvaa, että minua kutsutaan koko tarhan ilopilleriksi. Hoitajani kertovat, että olen –rotuperimälleni tyypillisesti– todella aktiivinen ja leikkisä tehopakkaus kenen suorastaan hallitsemattomana pursuileva rakkaus kaikkea ja kaikkia kohtaan ei jätä ketään kylmäksi.

Tarhan henkilökunnan mukaan sopisin kuulemma parhaiten aktiiviseen perheeseen, jossa tykättäisiin paljon monimuotoisesta liikunnasta ja ulkoilusta. Voisin myös hyvin sopia kotiin, jossa olisi mahdollisesti jo yksi ystävällinen karvakorva odottamassa, sillä olen tarhalla tullut loistavasti toimeen toisten koirien kanssa. Tulevalla perheelläni toivotaan myös jo ennestään olevan kokemusta rekikoirasukuisista roduista tai vastaavasti halua sitoutua rekikoirasukuisten koirien ominaispiirteisiin tutustumiseen ennen ja jälkeen adoption.

Kaiken kaikkiaan olen kerrassaan sydämiä sulattava kaunis nallekarhu, kenestä saisi varmasti loistavan patikointikaverin seikkailulle kuin seikkailulle. Sinun ei tarvitsisi kuin vain kertoa, milloin lähdetään ja minne. ♥