26.4.2022

Nimeni, eli Lape, tarkoittaa kettua, johon ulkonäköni viittaa. Mutta siihen yhtäläisyydet loppuvatkin. Etsin tositarkoituksella omaa kotia, josta ei enää ikinä tarvitse muuttaa pois ♥

Minulla on ollut jo kolme omistajaa, jotka eivät ole halunneet sitoutua minuun. Ensimmäinen väitti minun haukkuvan liikaa, ja toinen puolestaan, etten tule toimeen muiden koirien kanssa. Niinpä minut on tuotu tänne Penkta Kojan tarhalle.

Täällä hoitajani ovat todenneet nuo väitteet pötypuheiksi ja pelkiksi tekosyiksi päästä minun huoltajuudestani eroon. Olen ehkä ollut nuorena koirana liian energinen ja aktiivinen heidän makuunsa. Haukun vain silloin, kun kaikki muut koirat aloittavat haukkumisen. Minä en sitä aloita. Muiden tarhan koirien kanssa olen tullut toimeen erinomaisesti, kenenkään kanssa ei ole ollut mitään nokkapokkaa.

Olen siis leikkisä, energinen ja aktiivinen, kuten nuoren neidon kuuluukin olla. Huomasitko muuten, että olen myös erittäin kaunis ja suloinen ♥. Lapset ja ihan kaikki muutkin ihmiset ovat mielestäni rakastettavia, ja mielelläni hakeudun heidän seuraansa halittavaksi ja rapsutettavaksi. Hoitajani kehuvat minua oikein sosiaaliseksi ja bonuksena osaan vielä kulkea hienosti hihnassa.

Haaveilen omasta rakastavasta perheestäni ja kodista, josta ei enää ikinä tarvitsisi muuttaa pois. Mielestäni olen sen ansainnut. Jos olet samaa mieltä, niin käythän täyttämässä pikapuoliin adoptiohakemuksen ♥