31.3.2022

Kotihoitopaikassa olen iloinen, älykäs ja mukava koira, vaikka vielä vähän varovainen ihmisten suhteen. Tykkään lapsista, kissoista ja muista koirista.

Se nainen, joka eksyi meidän pihaan, alkoi itkemään. Joku oli soittanut sille ja sanonut tulkaa katsomaan.
Meidän omistaja horjui pihalle ja huusi sille naiselle, että mitäs täällä oikein urkit. Kaikennäköistä draamaa siinä sitten oli meidän pihalla. Kuulemma ei ole hyvä, että meidät on sidottu puolen metrin ketjuun ja ollaan tosi laihoja. Että asutaan ulkona, eikä meillä ole mitään suojaa sateelta tai lumelta. Ai, paitsi meikäläinen, joka on sidottu sinne pimeään navettaan. Kyllä siellä on yksinäistä!
Se nainen jätti meille ruokasäkkejä ja alkoi sitten käydä useammin. Oikeastaan se käy hakemassa meidät sieltä pihalta yksi kerrallaan aina, kun löytää kotihoitopaikan ja saa rahaa meidän eläinlääkärikuluihin.

Minun elämä kyllä muuttui kertaheitolla. On kivaa, kun masu on täynnä ja on lämmintä. Jos löytäisin oman kodin, niin joku kavereistani pääsisi tänne kotihoitoon. Meitä oli siellä pihalla kahdeksan koiraa. Ei paljon, ei vähän. Kyllä meidät kaikki saadaan pelastettua.