Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Lepsis nyk. Repe

15.3.2022

Minut löydettiin kyliltä ihan pienenä pippurina ja kesäkuussa 2019 pääsin tarhan vapaaehtoisen siirtolapuutarhamökille hoitoon. Täällä on muitakin koiria ja ystäväni Ogis tuossa just vähän aikaa sitten lähti Suomeen omaan kotiin.

Olen täällä tutustunut myös kissoihin ja vapaaehtoisen lastenlapset leikkii minun kanssani usein, siksi voikin sanoa, että olen tottunut lapsiin ja tykkään heistä. En pääse tutustumaan isoon maailmaan kovinkaan paljon, joten on varmaan luonnollista, että uudet paikat ja uudet ihmiset tekevät minusta vähän ujon. Olen kuitenkin utelias ja uteliaisus voittaa pelon. Uuden perheen pitää olla kuitenkin rakastavan kärsivällinen ja auttaa minua kasvamaan iloiseksi ja rohkeaksi maailmankansalaiseksi.

Tarhan vapaaehtoinen eli sijaisäitini syöttää meitä koiria vähän liikaa ja sitten emme pääse oikein lenkeille, joten minulla on jo näin nuorena ylipainoa. Joillekin ihmisille rakkaus merkitsee ruokkimista, vaikka eihän se näin ole. Pikkudieetti olisi myös paikoillaan uudessa perheessä.

Olen varmasti maaseudun vahinkopentu, joka olen lähtenyt vaeltamaan pihaltani tai ihmiset ovat tahallaan vieneet minut pois kodista ja jättäneet vieraaseen paikkaan, ettei tarvisi miettiä mitä minun kanssani sitten tehdä.

Minun järjestöni, jonka sivuilla olen, niin jatkuvasti steriloi koiria, ettei tällaisia vahinkopentuja kuin minä pääsisi syntymään. Olisi hurjan tärkeätä, että kaikki koiranpennut syntyisivät maailmaan toivottuina. On myös hurjan tärkeätä, että jos adoptoit koiranpennun niin et adoptoi pentutehtailtua koiraa etkä sellaista vahinkopentua, jonka äitiä ei yhäkään steriloida ja vahinkoja pääsee syntymään jatkuvasti.