29.9.2022

Hei, olen Lilis, ystävällinen, energinen ja aktiivinen terrierimix. Etsin ikiomaa rakastavaa kotiani Suomesta ♥

Tulin Mazas Draugasin tarhalle kylältä, jossa olin edellisessä kodissani erittäin laiminlyöty.

Näytän cairn-terrieriltä, eikä se luonteeni puolesta ole todellakaan kaukaa haettua. Rakkaudella ja kärsivällisyydellä minusta tulee loistava perheenjäsen. Minulle on annettava hieman enemmän aikaa rakentaa uudelleen luottamus ihmisiin.

Olen saanut olla kotihoidossa, jossa olen sopeutunut hyvin uuden kodin sääntöihin. Ymmärrän mikä on sallittua ja mikä ei. Tiedän, etten voi kiivetä sohvalle. Yritän kyllä, mutta kun kuulen sanan EI, huokaan ja käyn lattialle makuulle. Tiedän myös, että kun tulen ulkoa, on minun odotettava käytävällä, kunnes jalkani on puhdistettu.

Hoitajani mielestä olen hyvä ja ystävällinen koira. Rakastan aikuisia enemmän kuin lapsia. Vaikka leikin perheen tyttärien kanssa, ja jopa nukun yhdessä heidän kanssaan, vietän mieluummin aikaa hoitajani kanssa. Rakastan lapsia, mutten kuitenkaan varauksetta kaikkia. Kylässä on käynyt poikalapsi, josta en liiemmin pitänyt, vaan terrierin ominaisuudessa yritin kiskoa hänen housujaan alas…


En ole nirso ruuan suhteen ja syön monipuolisesti kuiva- ja märkäruokaa. Leluista en juurikaan perusta, vaan mieluummin juoksen ja hyppelen. Kuumana kesäpäivänä mieluummin makaan puun varjossa kuin käyn uimassa. Rakastan päästä auton kyytiin. Jos näen sinut valmistautumassa lähtöön, niin seuraan sinua varjon lailla, kunnes otat minut mukaasi. Jos taas sanot minulle, että minun pitää jäädä kotiin, huokaan raskaasti ja menen makuulle sänkyyni.

Olen ystävällinen kaikkien tarhan koirien kanssa, mutta kun näen haukkuvan koiran, vastaan haukkumalla. Tykkään myös jahdata kissoja ja haukun niitä. Joten sovellun kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia eikä kissoja. Energisenä ja aktiivisena hauvana toivon sitä samaa uudelta kodiltani. Haluaisin mieluusti osallistua monenlaisiin aktiviteetteihin, ja päästä mukaan auton kyydissä uusiin seikailuihin.

Saisinko tulla piristämään juuri sinun elämääsi? Käythän täytämässä adoptiohakemuksen, niin pääsemme tutustumaan toisiimme paremmin ♥