23.8.2022

Hei, olen Lokis, erittäin ihmisrakas, kohtelias ja aktiivinen herrasmies. Etsin ikiomaa rakastavaa kotia tositarkoituksella ♥

23.8.2022 Päivitys tarhalta

PRF:n vapaaehtoiset kävivät tervehtimässä meitä, ja olin yksi niistä onnekkaista, joka pääsi kävelylenkille heidän kanssaan. Edes se kun ei ole jokapäiväistä herkkua meille tarhakoirille. Olen joutunut odottamaan omaa kotiani jo yli vuoden, eikä tarhan väki tai PRF:n vapaaehtoiset voi ymmärtää miksi. Olenhan erittäin kohtelias herrasmies, kävelen mukavasti hihnassa ja olen kaikkien tyttökoirien kaveri. Lisäksi rakastan ihmisiä, pidän saamastani huomiosta, silityksestä ja herkuista. Joten olisin oikein kiva hauveli aktiivisen elämäntavan omaavalle perheelle tai pariskunnalle. Kotona voisi vielä olla odottamassa kiltti tyttökoira tai lapsia. Kaipaan todella paljon ikiomaa rakastavaa kotia, jonka niin moni koira ympäriltäni on jo saanut ♥

31.10.2021

Meitä koiria päätyy tänne Penkta Kojan tarhalle pääasiassa kahdesta syystä. Ensimmäinen niistä on se, että olemme syntyneet kadulle vahinkopentuina eikä meillä varsinaisesti ole syntyessämme omistajaa. Toinen syy puolestaan on se, että perheemme luopuu meistä, jos emme pystykään tuottamaan heille hyötyä esimerkiksi työkoirana, tai jos vaikeutamme jotenkin muuten heidän elämäänsä. Itse kuulun tähän jälkimmäiseen kategoriaan: Entinen perheeni luopui minusta ja passitti minut tarhalle, sillä haukuin kuulemma liikaa yksin ollessani.
Sydämeni on silti puhtainta kultaa mitä maa päällään kantaa: Hoitajieni mukaan silmistäni säteilevä elämänilo, rakkaus ja läheisyydenkaipuu sulattavat niin pienen lapsen kuin raavaan miehenkin sydämen.


Hoitajieni mukaan tarvitsen rakastavan, aktiivisen ja nuoren koiran kasvattamiseen sitoutuneen kodin. Mahdollisesta haukkuherkkyydestäni johtuen minulle etsitään ensisijaisesti kotia omakotitalosta.

Voisinko minä olla perheenne uusi, kippurahäntäinen ja kermatoffeen värinen nallekarhunne♥