Etusivu / Adoptio / Enkelit / Lordas

3.4.2022

Olen erittäin reipas ja ihmisrakas nuorukainen. Minulle moni asia on ihan uutta ja saatan aluksi vähän jännittää uusia tilanteita.

Siirtynyt sateenkaarisillalle 2016. Hyvää matkaa!

Olen asunut ulkona koko pienen ikäni ja omistajani kuoltua etsin uutta ihanaa kotia. Asuessani ulkona en ole päässyt oikein kokeilemaan kunnon kotikoiran elämää ja esimerkiksi ”sohvaperunoinnista” en tiedä vielä mitään, mutta se kuulostaa erittäin kiinnostavalta!

Haluaisin uudeksi omistajakseni rauhallisen ja kärsivällisen perheen, joka ymmärtäisi tutustuttaa minua uusiin asioihin vähitellen. Moni asia vähän jännittää minua aluksi ihan vain siksi, että kaikki on minulle niin uutta. Olen ystävällinen ja rakastan rapsutuksia ja ihmisiä. Olen erittäin kiinnostunut kaikesta ja haluan ehdottomasti oppia ja kokea kaikkea uutta, omien ihmisteni kanssa. Perheeni pitää ymmärtää, että vaikka vielä minua asiat jännittää, minusta tulee kyllä itsevarma ja rohkea koira. Tarvitsen vain hieman enemmän aikaa ja paljon rakkautta.

Lisää uutisia

Lordas-pojalle tehtiin verikokeet helmikuun alussa ja harmillisesti sieltä löytyi verenkierrosta loistoukkia. Tutkimusten jälkeen saatiin selville, että kyseessä on d. repens eli ns. sydänmadon serkku.Tämä loinen on enemmän tyypillinen lämpimissä maissa ja tarvitsee leviämiseen välittäjäeläimen esim. hyttynen. Näin talvisaikaan loisen tarttuminen toiseen eläimeen on lähestulkoon mahdoton. Päätimme talvesta huolimatta pitää pojan vielä tarhalla siihen asti, että loinen on saatu lääkkeillä hoidettua. Näillä näkymin Lordas pääsee muuttamaan Suomeen huhti-toukokuussa.

Lisää uutisia

Madot on taltutettu ja pääsin matkustamaan Suomeen.
Matka ja valmistelut olivat hirmu jännittäviä ja stressaavia, mutta selvisin kaikella kunnialla ja minua kehuttiin hirmuisesti. Nyt olen päässyt Suomeen ja kotihotelliin Klaukkalaan.
Tutkin heti sisälle päästyäni kaikki huoneet, sohvan ja tietty keittiön. kaikkia erikoisia juttuja täältä kotoa kyllä löytyy ja kissakin tuli vastaan. Se vähän jopa pelotti minua, mutta en siitä kauheasti välittänyt.
Ulkona olemme tavanneet paljon koiria ja kävelyretket on kivoja. Ensin pelkäsin remmin laittamista, kun tarhalla se oli aina kovaa hässäkkää, mutta nyt olen tottunut jo siihenkin. Lähden lenkille oikein miellelläni. Olen saanut uuden oman luunkin ja se oli ihan huippu juttu!
Olen tosi kiltti, utelias ja sisäsiisti pikkukaveri. Välillä saatan toki säikähtää vielä kummallisia ääniä. Minulle on sanottu, että minusta voisi tulla erittäin hyvä harrastekoira, jos uusi omistajani innostuu seillaisista asioista.

Olen ihan valmis jo omaan kotiin.

Pääsin myös ennen matkaa käymään kampaajalla.