13.3.2022

Olen Lorina, aktiivinen pieni koira. Saavuin tarhalle perunasäkissä sielunsiskoni Dorinan kanssa.

Meidät tuotiin tarhalle Dorinan kanssa perunasäkeissä, jottei auton takakontti menisi likaiseksi. Aikamoista, sanon minä. Voit katsoa videolta alta kuinka saavuimme tarhalle.

Olimme molemmat aluksi kovin pelokkaita emmekä luottaneet ihmisiin. Nyt kun olemme hetken olleet tarhalla, meistä on kuoriutunut rohkeampia, iloisempia ja energisempiä koiria. Jopa tarhan olot ovat paremmat kuin siellä, mistä tulimme.

Dorina on minulle aika tärkeä ja rakas. Kuin sielunsisko. En tiedä olemmeko oikeasti siskoksia, mutta olemme kasvaneet yhdessä ja jaamme historiamme. Kuiskimme salaisuuksia toistemme korvaan.

Olisi ehkä aika kiva, jos päätyisimme samaan kotiin Dorinan kanssa. Mutta toisaalta energiatasomme ovat aika erilaiset: minä olen nuorempi, aktiivisempi ja menevämpi, kun taas Dorina on minua hieman vanhempi ja hillitympi. Jos tarjolla on rapsutuksia tai herkkupaloja, minä olen yleensä ensimmäisenä jonossa, kun taas Dorina jää enemmän taustalle tutkimaan tilannetta. Vastakohdat vetoaa, vai mitä! Olemme kuin paita ja peppu.