30.7.2022

Hei, olen iloinen ja ihmisrakas Lota vailla omaa loppuelämän kotia ♥

Ihmiset soittivat tarhalle, että olin päätynyt heidän pihalleen ja hyökkäillyt heidän omien eläintensä päälle. Kun täältä Utenaksen tarhalta tultiin hätiin, he huomasivat minun olevan mitä mukavin ja ystävällisin koira. Ilmeisesti iso kokoni oli pelottanut noita ihmisiä.

Olin myös täysin sokea, mutta tarha sai rahat kerättyä siihen, että minulle tehtiin silmäleikkaus ja vaihdettiin silmän linssit. Niinpä sain näköni takaisin. Viimeinen tarkistus oli tammikuussa ja silmät on saaneet terveen paperit.

Rakastan kaikkia ihmisiä, ja tykkään leikkiä muiden koirien kanssa. Osaan kyllä puolustaa itseäni, jos toinen koira on liian dominoiva. Pitää myös muistaa, että olen iso, ja pienempi koira jää helposti leikkiessä jalkoihin. Olen ollut kaupungilla, kun on pitänyt käydä eläinlääkärillä, ja vaikka kaupungin äänet oli maalaistytölle pelottavia, en panikoinut enkä hermostunut. Eläinlääkärillä kävin maahan ja yritin olla mahdollisimman pieni ja huomaamaton, mutta taaskaan ei paniikkia eikä aggressiota. Rakastan lunta, joten minulla ei olisi mitään Pohjoiseen muuttoa vastaan.

Voisitko sinä toteuttaa hartaimman toiveeni ja tarjota minulle oman rakastavan kodin? Lupaan puolestani tuoda tullessani paljon iloa ja rakkautta elämääsi ♥