Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Luna nyk. Mercy

21.3.2022

Olen Luna, sellainen maalaistyttö. En ole nähnyt mitään elämässäni muuta kuin tämän kauhujen pihan ja elokuusta lähtien tarhan puistomaisen ympäristön. En siis osaa oikein mitään kulttuuritapoja.

Haluatko itsellesi kauniin pikkusuden? Täällä meitä on useitakin. Vähän aikaa sitten meille kerättiin avustuksia, että päästäisiin hyvän elämän alkuun. Täältä pihalta meitä löytyi 11 koiraa, joista omistajamme, vanhempi rouvashenkilö, ei pystynyt pitämään huolta. Meitä oli pihalla puihin sidottuna ja ulkorakennuksiin lukittuna.

Oli siinä tädeillä työtä, kun raahasivat meille ruokaa, madotti, hääti kirppuja, kuljetti eläinlääkärille, toi tarhalle sitä mukaan, kun tilaa löytyi. Olen yksi onnekkaista. Pääsin tänne listoille uutta kotia etsimään.

Älä siitä turhaan huolehdi, sydämeni on kultaa. Olen ystävällinen ja utelias ja ihan valmis tottumaan vaikka millaiseen elämään ihmisen kanssa. Olen vähän aikaa varovainen uusissa paikoissa ja sitten kaikki on minulle huippujuttu. Tykkään muista koirista, kissojakin olen nuuskuttanut häntä heiluen ja lapsiakin tuossa tarhan pihalla on käynyt ja ne on kivoja. Minulle opetetaan remmissä kulkemista ja kuivamuonan syömistä. Minusta tulee vielä hieno perhekoira.