8.1.2023

Labradorinnoutajan etupuoli, pystykorvan häntäpää. Minusta on moneksi! Olen sydäntenmurskaaja Lylo, suloinen nuori neiti etsimässä omaa loppuelämän kotia. ♥

Saavuin tänne Penkta Kojan isolle koiratarhalle omistajani kuoltua. Minulla on siis ollut tiettävästi oma koti. Tehtäväni on todennäköisesti ollut monen muun koirakaverin tavoin vahtia pihanperällä, tylsistyä ja näyttää pelottavalta. Saattaa siis olla, että päätymiseni koiratarhalle oli minulle kuitenkin onnekas sattumus. 

Olen nuori ja aktiivinen koira. Minulla olisi siis paljon annettavana rakkautta ja suukkoja. Mitä vastavuoroisesti kaipaan, on oman ihmisen hyväksyntää, ruokaa ja rajoja. Jo saavuttuani koirasuojaan olin varsin sosiaalinen, mikä viittaa siihen, että minulla on ollut ihan hyviä ihmiskontakteja. Olen kuitenkin aluksi hieman varautunut, ja ujostelen hieman uusia ihmisiä ja paikkoja. Kuitenkin todetessani ympäristöni turvalliseksi, annan riemun päästä valloilleen! 

Muistutan paitsi ulkonäöllisesti, myös iloisen luonteeni vuoksi minikokoista labradorinnoutajaa. Jotain muutakin rotua minussa kuitenkin on, huomatkaa persoonallinen korkkiruuvin kierteelle taipunut häntäni. Olen siis varsin monipuolinen koira!

Tarhalla minua kuvataan herttaiseksi nuoreksi neidiksi, joka on hyvin ystävällinen ihmisille ja muille koirille. Olen kuulemma todellinen ystävä ja tulen hyvin toimeen myös lasten kanssa. 

Soveltuisin monenlaiseen kotiin. Haluaisitko tarjota minulle sellaisen? ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.