27.3.2022

Olen iloinen, rohkea ja leikkisä tyttö. Tykkään leikkiä niin leluilla kuin muiden koirienkin kanssa. Vain oma koti puuttuu.

Hei, olen Magija, eli suomennettuna Taika. Asuin kodissa, jossa minusta ei huolehdittu, joten vaeltelin kaduilla yksinäni. Olen vielä ajoittain hieman varuillani äkkinäisitä liikkeistä, ja hoitajani arvelevatkin sen johtuvan siitä, että minua on myös lyöty.

Onnekseni olen nyt turvassa ja myös terveydestäni huolehditaan. Kävi nimittäin ilmi, että minulla on ilmeisesti synnynnäinen vika polvessa, jossa ei ole tilaa polvilumpiolle. Jalka on nyt leikattu ja tilannetta seurataan. Jos leikkaus ei auta, tarvitaan implantti. Sitä, onko ongelma syntyperäinen vai jokin vanha trauma, ei pystytä varmuudella sanomaan. Olen kuitenkin niin nuori, että lääkärit uskovat minun toipuvan siten, että pystyn viettämään normaalia koiran elämää.

Rakastan kävelylenkkejä ja leikkejä niin toisten koirien kuin lelujenkin kanssa. Suurin toiveeni on kuitenkin löytää oma rakastava koti loppuelämäni ajaksi. Käythän täyttämässä adoptiohakemuksen?