Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Maikis nyk. Vainu

16.3.2022

Olen superkiltti koira ja tulen toimeen kaikkien ihmisten ja koirien kanssa.

Löysin kodin kotimaastani Liettuasta ja kaikki oli tosi iloisia. Mitä sitten kävi? Omistajani oli nuori tyttö ja pian hän toi minut ystävänsä luokse ja sanoi, että ”pliis, hoida koiraani viikon verran, kun lähden matkalle”. Viikko vierähti, pian toinenkin, kuukausi, toinen ja kolmaskin. Alkaa jo olla aika selvää, että omistajani teki katoamistempun.

Minua hoitava tyttö on ihan FANTASTINEN, mutta hän ei ollut ikinä haaveillut toisesta koirasta. Hänellä on jo yksi koira ja edessä myös muutto ulkomaille. Minun tarvisi löytää oma LOPPUELÄMÄN koti mahdollisimman pikaisesti. Kukaan ei halua viedä minua takaisin tarhalle.
Tarhan tytöt ovat yhteydessä hoitopaikkani kanssa, käyvät katsomassa minua säännöllisesti ja tuovat minulle ruokaa. Kaikillle on tärkeätä, miten minä voin. Kaikki koirat ovat tärkeitä, vaikka meitä omaa kotia etsivä on paljon.

Lisää uutisia

Mä oon tällainen rakkauspakkaus tyyppi. Kaikki ihmiset on ihania niin vauvasta vaariin, mutta oon aika riehupetteri vielä, että ihan pienet lapset saatan kaataa huomaamattani kumoon.

Minä vaihdan kotia, kun asun nyt koirakaverin kanssa ja olen aika dominoiva sisällä. Ulkona leikin kaikkien kanssa, no toki leluista saatan koirapuistossa alkaa uhitella, mutta jos ei ole sellaisia, niin leikin ihan kaikkien kanssa. Mulla menee hienoasti myös mun perheen toisen koiran kanssa ulkona, mutta sisällä vahdin sitä koko ajan ja niin ei kuulemma saisi tehdä. Vahdin sisällä myös leluja ja ruokaa.

Ovat nyt todenneet, että minun olisi parempi olla ainoa koira tai ei ainakaan toisen dominoivan koiran kanssa ja jos on kaveri, niin perheen pitää osata opastaa minua, etten ala taas vahtimaan.

Muuten olen ihan mahtava paketti ja kissatkin on mulle ollut ihan ok juttu. Osaan olla yksin kotona, kunhan jättää jotain puuhailtavaa, etten keksi purkaa puuhaintoani kiellettyihin juttuihin. Olen myös tosi perso herkuille ja ruoalle, niin mua on helppo kouluttaa ja osaankin jo kaikki perusjutut hienosti.

Rakastan leikkiä, painia ja juosta ja me käydäänkin perheen kanssa koirapuistossa ihan joka viikko, koska se on huisi kivaa. Riistaviettiä mulla on, kuten tosi monella rescuella ja lähden kyllä perään, jos huomaan jotain tosi mielenkiintoista. Mulla on myös yksi heikkous ja se on kissan kakka! Se on jotain niin….

Mä oon tällainen huipputyyppi ja tietty maailman söpöin ja ihanin halikoira.