Etusivu / Adoptio / Kotia etsivät nuoret ja aikuiset / Makinlis nyk. Toivo Leijonamieli

9.8.2022

Hei, olen Makinlis, ihmisrakas laika, jolla on ollut surullinen nuoruus. Siitä huolimatta olen positiivinen, ja odotan innolla ikiomaa rakastavaa kotia, johon olisin tervetullut ♥

Tulin tarhalle täysin musertuneena (videoni puhuu enemmän kuin sanat). Minut ja lähes 40 muuta koiraa löydettiin laittomasta koirakodista hirveissä olosuhteissa. Olin aivan kauhuissani tullessani tarhalle. Pelkäsin kaikkea, jopa omaa varjoani. Niskassani oli iso haava. Kaulaani sidottu köysi leikkasi niskaani pala palalta. Elin jatkuvissa kivuissa kaiken aikaa.

Minulta kesti muutaman kuukauden toipua hieman. Tarvitsen edelleen sosiaalistamista, ja minun on opittava luottamaan ihmisiin enemmän, mutta edistyn kaiken aikaa todella hyvin. Asiantuntevien hoitajieni ansiosta olen nyt koira, joka rakastaa tuntemiaan ihmisiä, joka ei enää piiloudu, joka voi mennä kävelylle ja tuntea olonsa onnelliseksi. Tunnen oloni täysin rentoutuneeksi kerrostaloasunnossa, osaan kiivetä portaita, ja voisin helposti asua kaupungissa.

Tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta luontaisen saalistusviettini vuoksi en voi asua samassa kodissa kissojen kanssa. Voin elää lasten kanssa, koska en ole aggressiivinen, mutta lasten ei pitäisi häiritä minua, jotta voisin tuntea oloni mukavaksi heidän läheisyydessään.

Löytyiskö sinun sydämestäsi ymmärrystä ja kärsivällisyyttä opettaa minulle, että maailmassa on myös paljon hyvää. On ihmisiä, joihin voi luottaa, ja jotka rakastaa kaikesta sydämestään, vaikka et olisikaan ”valmis paketti” toimitettavaksi. Voisitko sinä olla minulle SE oikea ihminen ♥