2.8.2022

Hei, olen Malta, aktiivinen, energinen, tottelevainen leidi vailla samanhenkistä ikiomaa kotia ♥

Minut on alun perin löydetty vaeltelemasta kadulta yksikseni ja tuotu tänne Penkta Kojan tarhalle. Se tapahtui jo elokuussa 2020, eli kaksi pitkää vuotta sitten!!!!!!! Edelleen jumitan täällä tarhalla, joten nyt koetan onneani teidän suomalaisten suhteen, kun liettualaiset eivät ole minusta kiinnostuneita.

Kun katsot videoni näet, että olen käynyt tottelevaisuuskoulua. Minua on helppo kouluttaa, koska rakastan ruokaa, ja tietty namit menee senkin edelle. Niinpä toivomukseni on, että saisin jatkaa joko tällaista tai vastaavaa aktiviteettia uudessa kodissani.

Olen energinen ja toimintaa rakastava tyttö, mutta samalla pidän siitä, että minua silitetään, paijataan, rapsutetaan ja hellitään. Tykkään syödä paljon, siksi suojelen hyvin ruokaani, enkä jaa sitä kenenkään kanssa. Mutta muutoin tulen oikein hyvin toimeen muiden koirien ja ei-dominanttien narttujen kanssa.

Haluaisitko harrastaa esim. tokoa kanssani? Olen odottanut jo aivan liian kauan oikeaa kotia, joten jos koet, että voisin olla se oikea, laita ihmeessä adoptiohakemus vetämään, niin jatketaan tutustumista lisää ♥