Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Marsas nyk. Marse

14.3.2022

Komea ja leikkisä energiapakkaus vailla omaa rakastavaa kotia.

Hei sinne Suomeen!
Minä olen Marsas, iloinen ja energinen nuoren miehen alku, ja olen vailla omaa kotiani.

Päädyin tänne tarhalle, sillä poliisit ottivat minut huostaan pahoilta ihmisiltä, ketkä yrittivät kasvattaa minua väkivaltaisin ja pelkokeskeisin keinoin. Olen ikuisesti kiitollinen, että tuolloinen naapurimme uskalsi ilmoittaa omistajani poliisille. Ilman häntä saattaisin muuten edelleen olla heidän vankinaan.

Väkivaltainen menneisyyteni ei onneksi näytä jättäneen minuun kovin näkyviä arpia –ei ainakaan sellaisia, jotka vaikuttaisivat jokapäiväiseen arkeeni–. Luonteeltani olenkin mitä persoonallisin ja hauskoin nuori mies! Rakastan leikkiä, juoksennella ja telmiä toisten koirien kanssa. Hoitajani usein nauravatkin, että siellä missä on toimintaa, niin siellä olen myös minä. Olen tullut tarhalla hyvin toimeen toisten koirien kanssa, mutta nuoresta iästäni johtuen en valitettavasti aina pienempien koirien seurassa osaa ottaa huomioon suhteellisen isoa kokoani. Välillä siis pieni kaksijalkaisten valvonta ja ohjaus on leikeissä ihan paikallaan, ettei ketään pääse tahattomasti sattumaan.

Energisyydestäni johtuen sopisin parhaiten aktiiviseen kotiin, jossa tykättäisiin paljon liikkua ja ulkoilla. Saattaisin myös aktiivisuuteni puolesta soveltua hyvin jonkinlaiseen koiraharrastukseen, joten olisikin kiva, jos tuleva kotini olisi avoin moiselle vaihtoehdolle ja ajanvietteelle. Perheessäni voisi mahdollisesti olla toinen koira odottamassa, mutta tahattomien vaaratilanteiden välttämiseksi ja turvallisten leikkien varmistamiseksi toiveena on, että tämä karvakorva olisi kanssani melko samaa kokoluokkaa.

Ennen mahdollisen adoptiohakemuksen lähettämistä toivon myös hartaasti, että jokainen tätä tekstiä lukeva ja minun adoptoimistani harkitseva todella punnitsee tarkkaan, onko itsellä tarpeeksi resursseja panostaa minunlaiseni nuoren koiran pitkäjänteiseen, kärsivälliseen ja positiiviseen vahvistamiseen perustuvaan kasvatukseen.

Miltä kuulostaa? Voisinko minä kenties olla perheenne puuttuva palanen? ♥