1.4.2022

Olen hurjan ystävällinen, utelias, aktiivinen ja tosi kiltti muille koirille.

Olin sellainen koirankoppiin ketjulla sidottu elävä ovikello, kunnes omistajani ymmärsivät, että nuori aktiivinen koira ei sovi tuollaiseen hommaan ja toivat minut koiratarhalle. Hmm. Kai se oli ihan hyvä. Olisivat voineet minut tappaa tai viedä syvälle metsään tai vaan jättää ruokkimatta.

Lempileikkini on jahdata kissoja ja metsästää hiiriä, joten uudessa perheessäni en varmaan ymmärtäisi, että kissat ja jyrsijät ovat kanssa ystäviä. Siis metsästysviettiä riittää. Muuten kyllä olisin tosi kiinnostunut uudesta perheestä. En ole ikinä elämässäni asunut talon sisällä eikä minun kanssa ole tehty mitään. Sohva, lelut, lenkkely ja koirakoulu omien ihmisten kanssa kuulostaa tosi kivalle!

Lisää uutisia

Jee olen päässyt kotihotelliin ja se on täällä on ihan mahtavaa!

Ekan yön leikin ihan koko ajan pehmoleluilla. Riemullani ei ollut rajoja. Miksiköhän ne ihmiset näytti niin väsyneille? Minulle kun riitti viiden minuutin torkku ja sitten jatkoin leikkejä. Minulla on myös uusi kaverini Rokis, se vähän komentelee minu,a mutta kilttinä tyttönä väistän nöyrästi.

Lenkkeillä tykkään IHAN hurjasti ja tavattiin koirakavereitakin. Olen ujo, mutta kiinnostunut muista koirista.
Pääsin käymään myös kahvilassa ja se oli ihan huippujuttu. Paljon kivoja ihmisiä ja tuo juttu, jota kutsuttiin pullaksi maistui hurjan hyvälle. Minä syön ihan kaikkea. Hyppäsin jopa pöydälle, kun ne ihmiset ei meinanneet antaa tarpeeksi ruokaa.
Ai niin, en ole haukkunut kertaakaan enkä edes jahdannut sitä kissaa, joka asuu samassa talossa.
Ekan päivän olin tosi hermostunut ja halusin touhuta koko ajan. Ihmiset sanoivat, että olen kuin pieni lapsi, joka pitää laittaa päiväunille. Menin kiltisti omaan huoneeseen ja torkuin rauhassa. Sitten taas jaksoin riehua.
En pelkää yhtään mitään ja opin tosi nopeasti. Leikin pehmoleluilla ja palloilla ja puruluilla. Ihmiset kielsivät sohvatyynyillä leikkimisen, vaikka ne oli ihan parhaita.
Sovin aktiiviseen, iloiseen perheeseen ja siellä saa olla olla muita koiria, lapsia ja vaikka niitä kissojakin.