18.8.2022

Hei, olen Mauras, nuori, lempeä, rohkea, avoin ja erittäin ystävällinen nalle. Toivon löytäväni pikaisesti ikioman rakastavan kodin ♥

Minut annettiin pienenä pentuna kotiin, jonka ihmiset olivat syrjäytyneitä ja päihdeongelmaisia. Asuin ja elin heidän kanssaan siihen asti, kunnes he eivät enää kyenneet huolehtimaan minusta. Niinpä päädyin tänne Penkta Kojan tarhalle.

Olen isokokoinen, mutten pahatapainen. Pikemminkin nuori ja leikkisä, energinen, aktiivinen, mutta erittäin, erittäin suloinen nallekarhu. Tunnen olevani edelleen pieni pentu, vaikka olen jo kasvanut niistä mitoista ulos…

Viihdyn hyvin uusissa paikoissa, olen utelias ja erittäin ystävällinen kaikille ihmisille, niin aikuisille kuin lapsillekin. Kaiken lisäksi tulen toimeen mainiosti muiden koirien kanssa, haluan vain leikkiä heidän kanssaan.

Vaikka olenkin hyvätapainen nallekarhu, on suotavaa, että uudessa kodissani on kokemusta meistä isokokoisista hauvoista. Tarvitsen ohjausta ja positiivista oppimista, etten tahtomattani aiheuta mitään vahinkoa tai vaaratilannetta.

Voisiko ikioma rakastava ja pysyvä kotini löytyä juuri sinun luotasi ♥