16.9.2022

Hei, olen Maya, suloinen, rauhallinen, kiltti, sohvaperunaksikin kuvailtu leidi etsimässä ikiomaa rakastavaa loppuelämän kotia ♥

Olen elänyt koko elämäni ketjukoirana ja saanut vahinkopentuja. Elokuussa 2021 eräs perhe adoptoi yhden pennuistani. Kun he saivat tietää, että minut on tuotu tarhalle maaliskuussa 2022, he päättivät auttaa minua kodinetsinnässä.

He ottivat minut kotihoitoon, jotta saisin tilaisuuden tulla nähdyksi. Hoitajieni mukaan olen ollut täydellinen kotikoira. Sanovat minua sohvaperunaksi, joka rakastaa hellittelyhetkiä eikä kiirehdi ulos juoksentelemaan. Olen ystävällinen kaikille, niin aikuisille kuin lapsillekin. Oman pentuni kanssa tuli jossain kohtaa raja vastaan, koska pentu oli kovasti raju ja energinen. Minä puolestani arvostan rauhaa ja päiväunia.

Uudessa tulevassa perheessäni minulla voi olla koirakaveri, mutta mielellään vanhempi ja rauhallisempi. Jalkani on kuvattu ontumisen vuoksi ja todettu terveiksi. Ilmeisesti kyse on ollut lihaskivuista, jotka on hoidettu. Minulta on myös leikattu nisäkasvain, joka yleensä on paikallinen.

Jos sinusta tuntuu siltä, että voisit rakastaa minua ja tarjota minulle loppuelämän kodin, käythän täyttämässä adoptiohakemuksen. Siten voit myös saada halutessasi lisää tietoa minusta. Odotan yhteydenottoasi ♥