Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Mazas nyk. Ruuti

23.3.2022

Minun nimeni “Mazas” tarkoittaa suomeksi “pieni”. Vähän kuin vitsi.

Olen iso poika. Varsinkin sydämeni – se on JÄTTILÄISISO ja täynnä rakkautta. Sellaista huskyrakkautta, jos tiedät mitä tarkoitan. Jos et tiedä, niin siirry katsomaan seuraavan koiran kuvaa. Sellaisen koiran, joka ei opi avaamaan jääkaapin ovea eikä jätä tassunjälkiä valkoisen paitasi rinnuksille eikä halua juosta villinä kilometritolkulla ilman mitään sen kummempaa määränpäätä.

Minä tulin tarhalle tänä talvena ja silloin tytöt nauroivat, että voisivat perustaa tarhan oman vetokoirajoukkueen. Niin paljon meitä huskymixejä oli. Me olemme muotikoiria ja ihmiset tykkää ostaa meitä pentutehtaista ja sitten katuvat, kun ymmärtävät miten paljon rakkautta me tarvitaan.

Tarhan vetokoirajoukkue on jo vähän pienentynyt ja minäkin löysin kodin. Kunnes uudessa kodissa opin avaamaan ulkotarhani oven ja menin naapuriin tappamaan niiden kanat. Puolustukseni: minulla oli himskatin tylsää ja pikkunälkä. Ihan oikeasti lupaan, etten tee mitään sellaista, jos rapsutat minua ja viet minua lenkeille. Niin kuin saisin vihdoin viettää sellaista normaalin koiran elämää.