8.1.2023

Hei, olen surusilmäisyydestäni huolimatta oikein suloinen, ihmisrakas ja hellyyttä kaipaava senioriherra Merlinas. Unelmoin loppuelämän rakastavasta kodista ♥

12.10.2022

Tulin tänne Penkta Kojan tarhalle toiselta pienemmältä tarhalta todella pahan korvatulehduksen kera. Korvani olivat todella turvonneet ja kuumat, eikä pienemmällä tarhalla ollut mahdollisuutta hoitaa minua. Onneksi he toivat minut tänne, jossa korvani hoidettiin kuntoon.

Olen hoitajieni mielestä erittäin suloinen ja ihmisiä rakastava koira. Täällä tarhaoloissa joutuu myös haukkumaan saadakseen ihmisten huomiota. Se on asia, jota kaipaan niin paljon. Mutta heillä on aikaa niin vähän, kun meitä on täällä niin monta. Jouduin käymään useaan otteeseen eläinlääkärin vastaanotolla, jossa käyttäydyin esimerkillisesti. Olin todella kärsivällinen toimenpiteissä, enkä reagoinut muihin eläimiin.

Olisin todella loistava seuralainen hiljaisempaa elämäntapaa arvostavalle perheelle. Löytyisikö sinun sydämestäsi tilaa minunlaiselleni seniorille? Unelmoin siitä, että saisin viettää loppuelämäni rakastettuna perhenjäsenenä ja painaa vielä pääni pehmoiseen petiin. ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta, kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.