17.6.2022

Hei, olen Meskis, söpö ja kiltti nallekarhu vailla omaa ja rakastavaa kotia ♥

Päädyin Penkta Kojan tarhalle toiselta, pienemmältä kunnalliselta tarhalta, josta piti lähteä kahden viikon jälkeen, kun kukaan ei minua kaivannut ja hakenut pois.

Olen tosi rohkea ja utelias, aina valmiina uuteen seikkailuun. Pärjään tilanteessa kuin tilanteessa, enkä stressaa pienistä. Energiaakin löytyy sopivassa määrin. Tiesitkö, että nimeni Meskis tarkoittaa karhua? No enhän minä mikään iso ja pelottava mustakarhu ole, vaan haleja rakastava söpö nallekarhu. Olen ystävällinen kaikille, joten sopeudun monenlaiseen kotiin.

Päivitys tilanteeseeni 21.5.2022

Ehdin jo iloita siitä, että minulla on uusi koti Suomessa, mutta valitettavasti se peruuntui viime hetkellä siksi, että osoittauduin MRSP-positiiviseksi. Se ei vaikuta minun arkeeni millään tavalla, vaan olen edelleen se sama ihana nallukka, kuin ennen testiäkin. Voit keskustella asiasta Pet Rescue Finlandin ihmisten kanssa, jos asia sinua arveluttaa.

Nyt olen kotihoidossa täällä Suomessa, sillä minulle oli jo luvattu menolippu Suomeen pois tarhalta ja Suomesta löytyi kotihoitopaikka, jonne olin enemmän kuin tervetullut. Täällä pääset katsomaan ja tutustumaan minuun kotihoitajani luona. Kotihoitaja ei säästehttps://www.youtube.com/watch?v=X4PsgZaFJNQle kehuja minun kanssani. Olen ollut ekasta päivästä alkaen avoin, rohkea, rauhallinen, tasapainoinen ja ystävällinen koira. Murskaan sydämiä mihin vain menenkin.

Unelmoin edelleen omasta rakastavasta kodista, jossa saisin elää onnellisena loppuelämäni. Voisitko sinä tarjota minulle sen ♥