12.7.2022

Hei, olen Migdolas, eli suomalaisittain manteli. Etsin tositarkoituksella ikiomaa rakastavaa loppuelämän kotiani ♥

Jouduin elämään lyhyessä ketjussa, koppiin kytkettynä, vailla rakkautta. Sitten minut pelastettiin tänne Utenaksen tarhalle. Olin todella aliravittu ja täynnä parasiitteja.

Siitä on nyt kuitenkin jo yli vuosi aikaa. Olen nyt terve ja kaikin puolin täysissä sielun ja ruumiin voimissani. Tarhan väki ei voi ymmärtää miksi olen vielä täällä, ilman ikiomaa rakastavaa kotia. Olenhan todella hilpeä, rohkea, aktiivinen ja hellyydenkipeä hauveli. Taustastani huolimatta luotan täysin kaikkiin ihmisiin, ja lähden heidän kanssaan erittäin mielelläni tutkimusmatkoille tutustumaan kaikkeen siihen, mikä jäi väliin joutuessani elämään lyhyessä ketjussa. Rakastan erityisesti masurapsutuksia ja kaikenlaista hellittelyä.

Unelmoin aktiivisesta ja rakastavasta kodista, jossa saisin olla ainoa lemmikki ja huomion keskipiste. Osallistun mielelläni kaikkiin rientoihin mitä ikinä perheessä on. Mutta varsinkaan toiset uroskoirat ei ole minun kuppi teetä.

Voisitko totetuttaa unelmani loppuelämän kodista, jossa saisin elää aktiivista elämää perheen keskipisteenä? Niin ja tietenkään niitä masurapsutuksia unohtamatta ♥