26.2.2022

Hei,
Minä olen Mikis, noin 6-vuotias kotia etsivä herrasmies, jolta ei puutu pilkettä silmäkulmasta.

Ulkoisesti näytän aivan yorkshirenterrieriltä aina kuonon päästä ihan hännän huippuun saakka. Ruumiinrakenne, koko, turkki, väritys… kaikki täsmäävät! Mutta entäs sitten luonne?

Luonteeltani olen aika lailla täydellinen pakkaus, vaikka näin itse sanonkin. Rakastan ihmisiä ja eritoten vielä lapsia: Pienempien kaksijalkaisten kanssa, kun saa aina aikaan kaikista parhaimmat leikit. Tykkään lisäksi paljon muista karvakorvista – oli kyse sitten toisista koirista tai kissoista, voitte olla varmoja, että minä tulen heidän kanssa juttuun.

Hyvien sosiaalisten taitojeni lisäksi hoitajani kuvailevat minua hauskaksi ja todella energiseksi veijariksi. Tulevan perheeni onkin tärkeää olla hyvällä huumorintajulla varustettu, sillä minun kanssani ei varmasti pääse säästymään mitä erikoisemmilta ja hauskemmilta kommelluksilta.

Minkälaista kotia minulle sitten etsitään? Hyvän huumorintajun lisäksi tietenkin…

Minulle etsitään koiralähtöisesti ajattelevaa, rakastavaa ja huolehtivaa kotia, jota saisin kutsua omakseni koko loppuelämäni ajan. Etsin kotia, jossa minulla olisi oma pehmeä peti, paljon leluja, mukavaa leikkiseuraa ja loputonta huomiota ja hellyyttä tarjoavia sylejä, joihin käpertyä.

Mitä luulet? Voisinko minä olla tuleva perheenjäsenenne?