21.2.2022

Wuh sinne Suomeen!
Minä olen suloinen Mirka ja etsin omaa kotiani.

Luonteeltani olen hieman ujohko, mutta äärimmäisen ystävällinen ja miellyttämisenhaluinen prinsessa. Innostun kovasti ihmisen lähestyessä minua, mutta koen samaan aikaan myös silminnähden epävarmuutta varsinkin uusien tuttavuuksien kanssa. Tuttujen ihmisten seurassa nautin saamastani huomiosta ja hellyydestä kuitenkin täysin rinnoin: Tarhan hoitajat löytävätkin minut usein kieriskelemästä ihan heidän jalkojensa juuresta.

Kuten ehkä saatoitkin yllä olevista tiedoista jo huomata, niin olen ollut tarhalla jo aivan liian kauan, tarkemmin ilmaistuna jo 1,5 vuotta. Pieni epätoivo kodin löytymisestä alkaa jo hiljaa hiipiä sydämeen… En enää pysy edes laskuissa kuinka monta koiraa on tullut tarhalle vasta minun jälkeeni, mutta silti jatkanut jo matkaansa tarhalta ihka omaan loppuelämänsä kotiin ennen minua.

En pyytäisi uudelta kodiltani paljoa. Minulle riittäisi hyvin vain yksi ymmärtäväinen ja rakastava ihminen, kuka olisi valmis jakamaan kanssani arjen ilot ja surut, näyttämään minulle uusien kotikontujeni parhaimmat metsäreitit ja nauttimaan yhteisistä perjantai-illoista sohvalla vierekkäin löhöillen.

Voisitko olla se, joka pelastaa minut täältä tarhaoloista ikiomaan rakastavaan kotiin, jossa odottaisi pehmoinen peti ♥

https://www.youtube.com/shorts/A6qVZELy3KA