Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Miska nyk. Dumbo

26.2.2022

Olen pikkuisen ujo, mutta lähemmin minuun tutustuttuani minusta kuoriutuu ihanan aktiivinen ja rakastava pikkukoira.

Suomalaiset vieraat ovat kävelleet tarhan häkkini ohitse monta kertaa. Kaikkien kymmenien, siis lähes 200 koiran joukossa, minä erotuin sellaisena supersöpönä korvaeläimenä. Korvani ovat isommat kuin kenenkään muun pikkukoiran. Jättimäiset Dumbo-lentokorvat. Suomalaiset ihmettelivät usein, että vieläkö tuo ihana korvaeläin on täällä tarhalla ja miksei häntä voisi ottaa adoptioon Suomeen.

Tarhalla on paljon koiria ja kaikkia ei ehditä tai voida laittaa Suomen adoptioon. Suomi-adoptioon on hurja jono koiria, jotka valitaan luonteen ja terveydentilan mukaan. Hyviä koiria on paljon. Siis peruskivoja luonteeltaan, perusterveitä.

Ihme, että myös paikalliset adoptioperheet ovat kävelleet ohitseni jo melkein vuoden verran. Perusruskean harmaat tappijalkakoirat eivät ole muodissa, oli nuo korvat sitten vaikka miten jättimäiset.

Asia on nyt siis korjattu. Minä, useaan kertaan ihasteltu koira, astun vihdoin esiin näille sivuille ja odotan löytäväni ihanan perheen, joka näkee timantin siinä missä muut perheet ovat katsoneet muualle.

Maaseutuperheeni antoi minut tarhalle tarpeettomana. Rakastan leikkejä muiden koirien kanssa. Häkkikaverini Tuzas pääsi jo Suomeen. Nyt on minun vuoroni.