29.5.2022

Hei, olen Moka, aktiivinen, ystävällinen ja leikkisä kaunokainen vailla ikiomaa loppuelämän kotiani ♥

Minut, kuten niin monet muutkin lajitoverini, löydettiin vaeltelemasta itsekseni. Ensin päädyin kunnalliselle tarhalle, josta täytyy lähteä kahden viikon kuluttua, jos kukaan ei kaipaa ja nouda pois. Onnekseni sain tulla sen jälkeen tänne Penkta Kojaan, jossa saan olla niin kauan, kunnes löydän uuden kodin.

Olen aktiivinen, energinen ja leikkisä nuori tyttö, jolla toinen silmä on sininen ja toinen ruskea. Minulla on siten aika uniikki katse. Ihmisrakkaana niin aikuiset kuin lapsetkin ovat tervetulleita lähipiiriini. Rakastan ihmisten huomiota, paijauksia ja etekin masurapsutuksia. Toisten koirien kanssa tulen toimeen oikein hyvin, mutta puolustan ruokaani ja muita resursseja. Kissojen kanssa voin elää rinnakkaiseloa, varsinkin jos kissa ei kiinnitä minuun huomiota. Jos kissa lähtee juoksemaan, saattaa se laukaista minussa jahtaamisvietin. Ohi kulkevia autoja vihaan. Juoksen niiden rinnalla, ja yritän saada kiinni.

Parhaiten sopisin kotiin, joka olisi aktiivinen ja kaukana katuvilinästä (vieressä kulkevista autoista), ja jossa saisin olla ainoa koira. Rauhallinen kissa ei minua haittaa.

Miten on, löytyisikö sinun kodistasi paikka minunlaiselleni? Voisitko tarjota minulle kodin, jossa minua rakastetaan, ja jossa saan viettää loppuelämäni ♥