21.5.2022

Hei, olen Morina, supersuloinen ja kaikkia rakastava neitonen vailla omaa kotia ♥

Tuttu tarina niin monelle meistä täällä Penkta Kojan tarhalla. Meidät löydetään vaeltelemassa kaduilla tai ympäristössä, jolloin päädymme ensin kunnalliselle tarhalle. Siellä sitten odotellaan josko joku olisi kadottanut lemmikkinsä ja tulisi hakemaan pois. Kun kaksi viikkoa täyttyy, pitää lähteä pois. Onneksi olemme tervetulleita tänne.

Hoitajieni mukaan luonteeni on, ei enempää eikä vähempää, kuin täydellinen. Olenhan supersuloinen ja mukautuva neitonen. Rakastan ihmisiä. Siis en pidä heistä, vaan rakastan. Haluan olla ihmisten lähellä, saada huomiota, rapsutuksia ja hellyyttä. Olen aina iloinen ja hyväntuulinen, aktiivinen ja valmiina leikkiin. Suhtaudun elämään uteliaisuudella, ja olen valmmina kuin partiolainen kaikkeen uuteen. Eli uudet paikat, tilanteet ja ihmiset eivät pelota minua. Päinvastoin.

Sovin todella monenlaiseen kotiin, sillä osaan olla hellä lasten kanssa, ja toiset lajitoverini ovat luonnollisesti vain mukava lisä tässä kokonaisuudessa. Tuskin maltan odottaa sitä, että pääsen vihdoin ikiomaan kotiini, josta ei koskaan enää tarvitse lähteä pois.

Voisitko juuri sinä olla se, joka voisi tarjota minulle ikioman loppuelämän kodin ♥