5.12.2022

Hei, olen Mujela, yksinkertaisesti täydellinen rakkauspakkaus. Odotan vain sitä oikeaa ikiomaa ihmistäni tai perhettä, jolle pääsen näyttämään miten upea persoona olen ♥

Minut takavarikoitiin eläinlääkärin toimesta huonojen elinolosuhteiden vuoksi, samoin kuin Atikus. Niinpä sain uuden mahdollisuuden elämässäni. Nyt odotan täällä Mazas Draugasin tarhalla omaa vuoroani, jotta pääsisin ensimmäistä kertaa elämässäni ikiomaan rakastavaan kotiin. PRF:n vapaaehtoiset Suomesta kävivät lokakuussa tapaamassa meitä, ja kaikki ihastuivat minuun todella paljon. Eräs heistä vei minut reippaalle kävelylenkille, jolloin myös tarhan nuorukaiset lähtivät mukaan.


Olen todella ihana, lempeä ja erittäin hauska tyttö, joka haluaa huomiota ihmisiltä. Minusta voi myös käyttää adjektiiveja rohkea ja utelias. Kaiken lisäksi olen ystävällinen niin aikuisten kuin lastenkin kanssa. Edes yliaktiiviset pentukoirat eivät saa minua pois tolaltani, joten tulen oikein hyvin toimeen kaikenlaisten ja kaiken ikäisten lajitoverieni kanssa.


Minulle tehtiin molempien jalkojen polvilumpion leikkaus. Leikkaus sujui oikein hyvin, joten nyt olen aktiivinen, ja juoksen oikein hyvin ja helposti. Suorastaan rakastan sitä, kuten videoistani näet. Tällä hetkellä olen hieman ylipainoinen, mutta olen dieetillä. Vapaaehtoiset kutsuvat minua pieneksi hylkeeksi, koska minulla on ihana valkoinen turkki mustilla täplillä kuten Itämeren hylkeillä.

Taustastani huolimatta olen edelleen erittäin postitiivinen ja suhtaudun elämään uteliaisuudella. Voisitko sinä rakastaa minua niin paljon, että haluaisit tarjota minulle rakastavan kodin loppuelämäkseni ♥

Muista, että koiran kuvaus on tehty hyvin rajallisissa tarhaoloissa ja koiran luonne alkaa avautua vasta kun hän pääsee omaan kotiinsa. Ensimmäiset kuukaudet omassa kotonaan koira stressaa ja stressi voi tulla esille erilaisena ongelmakäytöksenä, jota ei voi mitenkään ennakoida tarhaoloissa. Koira, joka on tarhalla ollut kiltti ja nöyrä, voi kotiutumisen stressin aikana esimerkiksi näykkäistä ihmistä. Huomioi myös, että vaikka koira olisi ollut kotikoira ennen tarhalle tuloa, Liettuassa useimmat koirat elävät ulkotiloissa ja omistajat, jotka hylkäävät koiran tarhalle, eivät tietenkään ole niitä parhaita koiranomistajia. Koiran menneisyydessä on paljon enemmän asioita, joista emme tiedä kuin asioita, joista tiedämme. Jos päädyt adoptioon muista, että kuljetusautosta voi tulla ulos täysin erilainen koira kuin mitä esittelyvideossa näkyy. Koira ei ymmärrä, että hänet on pelastettu ja hän on päässyt uuteen kotiin, koira ymmärtää vain sen, että tuttu tarha ja tutut hoitajat ovat poissa ja niin kovin moni asia hänen elämässään on muuttunut. Jätä hakemus vain, jos olet valmis työstämään erilaisia haasteita ja opettamaan koiralle uusia asioita kärsivällisesti ja ajan kanssa ymmärtäen, että hylätyn koiran rakkaus ja luottamus ei ole itsestään selvä asia, vaan luodaan kuukausien työllä.