21.5.2022

Hei, olen Mulan, aktiivinen ja energinen sinisilmäinen neitokainen vailla ikiomaa kotia ♥

Minulla oli aiemmin koti, mutta huoltajani muutti toiseen maahan, eikä voinut siten enää huolehtia minusta. Niinpä hän toi minut tänne Penkta Kojan tarhalle etsimään uutta kotia.

Koska minulla on siniset silmät, näyttää katseeni kylmältä. Toiset jopa pelkäävät sitä. Mutta tosiasiassa olen erittäin ystävällinen niin ihmisille kuin toisille lajitovereillenikin. Olen todella aktiivinen ja täynnä energiaa, joten tarvitsen niin fyysistä kuin mentaalistakin aktiviteettia. Rakastan pitkiä lenkkejä ja leikkimistä, mutta nenätyöskentely voisi olla myös kivaa vaihtelua kaikelle fyysiselle tekemiselle.

Sopisin siten parhaiten kotiin, jossa oltaisi aktiivisia, ja saisin itsekin osallistua monenlaiseen yhdessä puuhasteluun. Lapset eivät ole minulle ongelma, mutten tule toimeen kaikken koirien kanssa. Joten varmuuden vuoksi olisi parempi, jos saisin olla perheen ainoa hauveli.

Voisitko sinä olla se, joka löytäisi sydämestään minun kokoisen puuttuvan palasen? Tulen enemmän kuin mielelläni täyttämään sen kaiken rakkauteni, kiitollisuuteni ja kiintymykseni kera ♥