29.5.2022

Hei, olen Musius, virkeä, iloinen ja ihmisrakas senioriherra vailla rakastavaa loppuelämän kotia ♥

Rakas ikioma ihmiseni, joka piti huolta niin minusta, kuin kahdesta kissastakin, sairastui valitettavasti niin vakavasti, ettei pystynyt enää huolehtimaan meistä. Niinpä päädyin tänne Mazas Draugasin tarhalle.

Minun kohdallani voidaan todellakin sanoa, että ikä on vain numero. Minulla on edelleen energiaa enemmän kuin monella muulla nuoremmalla lajitoverillani. Niinpä lähden myös kävelylenkeille enemmän kuin mielelläni. Rakastan ihmisten huomiota ja rakkautta, joten sitä kaipaan eniten. Tulen toimeen myös muiden koirien kanssa, mutten mielelläni jaa ihmisiltä saamaani huomiota.

Verikokeiden mukaan kaikki on kohdallani kunnossa. Sisäelinten (maksa, munuaiset) tilanne näyttää hyvältä, ja myös ulkoisesti olen kaikin puolin virkeä. Mutta muista kuitenkin, ettei kukaan voi antaa takuita minkään ikäisen lemmikin eliniästä. Paljon nuoremmilla lajitovereillani voi olla/ on ollut piileviä sairauksia, jotka ei tule verikokeissa ilmi. Mutta sen voin luvata, että elän loppuelämäni täysillä, ja olisi aivan ihanaa saada viettää se rakastavassa kodissa.

Löytyisikö sydämestäsi tilaa tarjota minunlaiselleni seniorille rakkautta loppuelämäkseni? Palkitsen sinut siitä hyvästä rajattomalla kiintymykselläni, kiitollisuudellani ja rakkaudellani ♥