Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Muza nyk. Mutka

26.2.2022

Mitä minunlaiseni upea koira tekee tarhalla? Nuori, kaunis, ystävällinen.

Jos olet aina halunnut olla se kylmää ja pakkasta uhmaava, urheilullinen upean huskyn omistaja, mutta sinusta ei ihan ole siihen, niin voisin olla sellainen harjoitus-husky. Aloittelijan pakkaus. Totta kai minä tarvitsen liikuntaa ja koulutusta niin kuin mikä tahansa koira, mutta en ole ihan niin iso, vahva ja raju kuin tänne tarhalle eksyvät oikeat huskymixit. Minulla on yhden sinisen silmän verran huskyverta, loput karvani ovat mitä ihmeellisintä sekoitusta. Suklaanruskea, pehmeä turkki? Pieni ja siro koko?

Tulen kaikkien ihmisten kanssa toimeen ja olen ollut tarhalla avoin ja ystävällinen, peloton, utelias nuori koira. Minun paras ystäväni ja häkkikaverini Aramis lähti Suomeen, mutta me oltiin niin hyviä kavereita, että todistetusti tulen hyvin toimeen minua isomman ja hieman pöhkön ja rajun nuoren herran kanssa. En pelästy ihan vähästä.

Minulla oli oma perhe. Siitä perheestä otettiin lapset huostaan. Ei ole ihme, ettei heiltä luonnistunut myöskään koiran hoito. Aluksi asuin sisätiloissa, sitten ihmiset sanoivat, että olen tyhmä koira ja sitoivat minut ulos.

Jouluksi uuteen omaan kotiin? Mikä ettei.