Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Nora Valaskala

21.2.2022

”Mikä tuo hieno valaskala oikein on?” he kysyivät. Nora, tuli vastaus.

Minun onneni oli se, että Pet Rescue Finlandin vapaaehtoisia oli toimistossa tutustumassa koiriin, kun minä kävelin takaisin häkkiini ulkotarhalle hengailun jälkeen. Ihmisten katseet kiinnittyivät minuun heti. Kävelin tyynen varmasti ja elegantisti toimistossa viipeltävien pikkukoirien yli omaan häkkiini, kuin meressä uiva valas, pulleana ja erikoisenvärinen turkkini kiiltävänä. Häkkini on naurettavan pieni häkellys toimistossa, johon meitä ylijäämäkoiria on laitettu asumaan tilanpuutteen takia. Menin ihan itse sisälle häkkiin ja käperryin tyynesti tyynylleni makaamaan.

Ihmiset olivat ihan hypnotisoituneita katsoessaan minua. Hän on kiva koira, ollut täällä jo vuoden. Asui ketjussa ulkokoirana, kunnes omistajat muuttivat omakotitalosta kaupunkiin kerrostaloon ja toivat koiran tarhalle. Kulkee hienosti remmissä, ystävällinen ja sietää hyvin useimpien koirien seuraa.

Ei ketään oikein enää kiinnostanut kuulla mitä tarhan hoitajat kertoivat minusta. Ne oli rakastuneet minuun ja se riitti. Nora Valaskalalle pitää löytää oma koti.