29.3.2022

Olen aivan ihana poika. Tulen hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa, tiedän milloin voi leikkiä ja milloin kannattaa siirtyä etuvasemmalle. Jos pääsisin vielä kylpyyn, olisin vielä ihanampi!

Olen seikkailija. Yhtenä päivänä löysin itselleni seikkailukaverin. Sellainen mies heitti minulle ruokaa kadulla ja päätin lähteä seuraamaan häntä. Voi että oli ihanaa! Minulla oli seikkailukaveri. Seurasin miestä ihan joka paikkaan. Mielestäni meillä oli täydellinen ystävyyssuhde, minä seurasin, hän huusi minulle, että älä seuraa. Minua se ei haitannut, huutakoon vain, ihmisen seura on ihanaa.

Eräänä päivänä huutamisen sijaan mies toikin minut tarhalle. Häkissä olin sitten
jumissa enkä päässyt seikkailemaan enkä häntä seuraamaan. Tarhalla minulle sanottiin, että jos odotan kärsivällisesti voin päästä vaikka ihan Suomeen asti seikkailemaan. Se kuulostaa tosi ihanalle! Minua ei haluta antaa ketjukoiraksi eikä ulkokoiraksi niin kuin paikalliset aina haluavat tällaisista isommista pojista, Suomessa pääsisin ihmisen parhaaksi ystäväksi.

Nuorena poikana keskittymiskykyni on tasan 5 sekuntia, joten tarvitsen aktiivisen ja seikkailumielisen nuoren perheen, joka jaksaa kouluttaa ja touhottaa kanssani.