22.3.2022

Olen rauhallinen ja nenäni on harmaa, mutta en ole vielä mikään vanha koira.

Anteeksi, kun en ole maailman kaunein koira. Olen ihan tavistyttönen. Tiedätkö, mikä on sisäinen kauneus? Minulla on kuulemma sellaista. Minusta säteilee rauhaa ja hyvyyttä. Olen älykäs ja käyttäydyn aina hyvin.

Odotan omaa kotiani ihan rauhassa ja hiljaa. En tee mitään numeroa itsestäni, en hauku enkä hyöri. Kuulemma minun tuleva omistajani on onnekas.

Lisää uutisia

Minä odotan vielä kovasti omaa kotia. Vaikka ikää on jo karttunut, nautin silti elämästä, vaikka en ehkä ensimmäisenä olekaan hyppäämässä syliisi. Katselen mieluummin hetken etäämmältä, mitä sinä touhuat ja tulen sitten lähemmäs tutustumaan ja osallistun mielelläni.

Olisi ihanaa päästä yhdessä kävelyille ja katselemaan maisemia. Vaikka aikuinen koira olenkin, leikin silti mielelläni ja katson sinua aina hymyssä suin.

Lisää uutisia

Olen ollut tarhalla jo vuoden. Monta kertaa tuo Pet Rescue Finlandin traileri käy tässä pihalla ja minä saatan tarhakavereita onnelliselle matkalle omaan kotiin. Joka kerta ihmiset sanovat, että Ode, odota vielä vähän, kyllä sinäkin löydät oman perheesi.

Olen suloinen, hellä, kiltti tyttönen.