12.7.2022

Hei sinne ruudun toiselle puolelle!
Minun nimeni on Ozas, mutta kaverit sanovat ihan Oziksi ja etsin omaa kotiani. Hartain toiveeni olisi päästä yhteiseen loppuelämän kotiin yhdessä äitini Majan kanssa. Kuljemme yhdessä kuin ajatus ♥

Tähän astinen elämäni ei ole ollut helpoin matka tassutella. Harmikseni tiedostan myös sen, että menneisyyteni on hyvin tyypillinen minun kaltaisillani maalaiskoirilla. Minut, äitini ja veljeni otettiin huostaan emännältämme, jolla oli paha tapa pahoinpidellä meitä. Hän tapasi oikeuttaa tekojaan selittämällä, että yritimme usein leikkiä pihan kanojen kanssa, vaikka näin ei olisi kuulemma saanut tehdä. Mutta mitä me nyt oikeastaan oltaisiin tilanteelle mahdettu? Koitapa itse viettää päivät pitkät 2 metrin mittaisessa narussa ilman minkäänlaista virikettä tai tekemistä. Helpommastakin sitä jo turhautuu ja alkaa touhuamaan asioita, joita ei ehkä saisi.

Veljeni, äitini ja minun onneksi emäntämme lapsenlapsi näki toivottoman tilanteemme ja päätti hankkia meille apua, antaa mahdollisuuden parempaan elämään. Niinpä me päädyimme tänne, Penkta Kojan tarhalle.

Olen nyt viettänyt tarhalla jo yli vuoden, ja siksi tarhan työntekijät ovatkin sitä mieltä, että nyt olisi minun aikani löytää ihka oma, rakastava kotini. Menneisyydestäni huolimatta, olen kuin ihmeen kaupalla kyennyt säilyttämään luottamukseni ihmisiä kohtaan ja rakastankin edelleen ihmisten tarjoamaa huomiota ja rakkautta enemmän kuin mitään maailmassa.

Olen aktiivinen, siisti, suloinen ja leikkisä hauveli. Rakastan aikuisia, lapsia, leikkiä, juoksemista ja ylipäänsä kaikkia ulkoiluaktiviteetteja. Sopisin parhaiten aktiiviseen perheeseen, jossa saan osallistua kaikkeen kivaan tekemiseen. Hartain toiveeni olisi päästä yhteiseen kotiin äitini Majan kanssa. Olemme nimittäin pärjänneet yhdessä tähänkin asti vaikeuksien yli ja en tiedä miten tuo äitimuori ilman minua pärjäisi (noh, jos et kerro kenellekään, niin itse saatan olla hieman mammanpoika).


Voisitko sinä toteuttaa suurimman unelmani ja tarjota minulle loppuelämäni rakastavan kodin? Minulla olisi paljon rakkautta annettavana. Hartain toiveeni olisi päästä samaan kotiin asumaan yhdessä äitini Majan kanssa ♥