Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Ozas nyk. Rambo

15.4.2022

Hei! Se olen minä Ozas ja haluaisin niin päästä johonkin kivaan perheeseen.

Saavuin tarhalle joulukuussa 2021. Olen Ozas, 6-vuotias poika, kultainen luonteeltani. Minusta saat varmasti luottoystävän, sillä rakastan ihmisen huomiota. Olen aktiivinen ja leikkisä, sekä hyväsydäminen. Tulen myös toimeen muiden koirien kanssa, vaikken varsinaisesti muiden koirien seurasta nautikaan.

Uusia kuulumisia

Elämääni tuli iso muutos kun pääsin tarhalta omaan kotiin Suomeen, mutta pian kävi ilmi että emme voikaan elää yhdessä, koska omistajani saa minusta allergisia oireita. Etsin siisn kiireellisesti uutta loppuelämän kotia.

Olen selvästi ollut joskus entisessä elämässäni kotikoira, koska sujahdin kotielämään mukavasti ja pärjään hienosti. Stressiä kuitenkin on isosta muutoksesta ja nyt tulee varmasti lisää uuden vaihdon takia.
Vaikka tarhalla tulin ihan kivasti toisten koirien kanssa toimeen, on ne nyt minulle haastavia kohtaamisia kadulla ja kylässä. Haluan kovasti mennä kaikkia moikkaamaan, mutta yritän myös alistaa ja tarvistisin harjoitusta koirakohtaamisissa. Ujoja ja alistuvia koiria yritän kovasti pomottaa ja alistaa.
Omassa kodissa en tarvitse koirakaveria, koska ihmiset ovat minulle se kaikki kaikessa ja nautin suunnattomasti omasta perheestäni. Lapsiperhekään ei ole se parhain mahdollinen, vaain aikuiset ovat minun makuuni.

Saan ulkona paljon kehuja, kuinka komea olenkaan ja kuinka hieno turkkini on.
Iästäni huolimatta olen oikein vipeltäjä ja energiaa riittää. Leikkiminen on minulle mieluisaa ja luita tykkään piilotella ”pahan päivän varalle” Rakastan rapsutuksia ja syliinkin voisin vaikka tulla.
Yksinoloakin olen jo hiukan harjoitellut ja tähän mennessä se on sujunut mukavasti.

Missä olisi se minun oma koti, joka haluaa ottaa luokseen komean pojan ja harjoitella yhteistä elämää?

https://youtu.be/pVC13hVZmco