Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Panis nyk. Manu

19.3.2022

Hoitajani sanoo, että olen sellainen kiltti pusukone. Olen ihan sisäsiisti ja lenkeillä en ole rähissyt enää muille.

Olen sellainen hassu pitkäkoipimäyrismiksi. Rakastan ihmisiä ja olen oikea häkkyräväkkyrä.

Isottelen poikakoirille, mutta en ole varsinaisesti paha. Haluan vain osoittaa, mikä iso pomo ja itsevarma pikkukoira olen.

Lisää uutisia

Heippa kaikki, minä olen Manu (entiseltä tarhanimeltäni Panis).
Tulin Suomeen 03.2018 omaan perheeseen, mutta nyt olen vaihtamassa kotia ja tällä hetkellä kotihoidossa.

Edellisen perheen elämä oli minulle liian hektistä ja olin stressaantunut ja siitä seurasi minulle ja perheelle kierre, josta oli vaikea päästä yli. Tuntui, etten tule toimeen muiden koirien kanssa, vieraat ihmiset oli haaste ja lenkillä ohitukset oli välillä vaikeita. Saatoin haukkua rapun ääniä ja kävin vain paljon ylikierroksilla kaikesta. Perheessäni oli lapsia ja senkin takia elämä oli todella hektistä.

Tulin tänne hoitopaikkaan, missä on vain minä, hoitaja ja kissa. Minulla on mennyt nyt todella hyvin ja olen paljon rentoutuneempi.

Olemme käyneet koirapuistossa lähes joka päivä ja kavereita minulla on jo yllin kyllin. Alkuun minulla oli aika ihmeteltävää, kun en ollut ennen puistoillut, mutta äkkiä totuin touhuun ja nyt leikimme kovasti muiden kanssa. Koirapuistossa saatan sanoa jollekin, jos tunkevat ihan liian lähelle, mutta niinhän se kuuluukin.

Kotona tykkään touhuta itsekseni ja tietty hoitajan kanssa. Nautiskelen köllöttelystä, mutta olen myös aina valmis lähtemään lenkille.

Vieraat ihmiset ovat minulle vielä hieman haaste ja olen varauksellinen vielä heidän kanssa. Varsinkin miehet tuntuvat hieman epäilyttäviltä. En ole myöskään haukuskellut hoitopaikassa turhia.

Alkuun, kun tulin hoitopaikkaan, olin toki hyvin levoton, kun tilanne oli minulle outo ja kaikki tutut ihmiset katosivat ympäriltä. Lenkillä myös kaikki vähän pelotti. Totuin kuitenkin nopeasti ja nyt olen jo ihan kuin kotonani ja naapurusto on jo täysin tuttu paikka.

Toivon kovasti että löytäisin uuden oman kodin, missä tykättäisiin touhuilla ja käydä puistossa leikkimässä muiden koirien kanssa, jotta saisin lisää sosiaalisia taitoja. Olen sellainen vähän terrierimäinen kaveri. eli en mikään nössykkä kuitenkaan ja siksi tykkäänkin touhuta ja tutkia kaikkea.
Huom. tykkään nukkua vieressä ja toiveeni olisikin, että uudessa kodissa saisin nukkua perheen kanssa.
Minulta on tutkittu myös Multiresistenssibakteeri ja siitä lisätietoja saat yhdistykseltä.
Mulle paras koti on aikuinen koti, ilman lapsia.