5.5.2022

Hei, olen energinen ja iloinen Peper, joka etsii ikiomaa loppuelämän kotia ♥

Juoksentelin yksin hylättynä pitkin maanteitä, kunnes lähes pahin mahdollinen tapahtui. En muista yksityiskohtia siitä miten se meni, mutta auto törmäsi minuun. Sen jälkeen olin tuskissani, koska luita jalassani rikkoutui. Minut tuotiin tänne Penkta Kojan tarhalle, ja jalkani operoitiin.

Valitettavasti siitä on jo reilusti yli kaksi vuotta. Kukaan ei ole ollut minusta kiinnostunut, ja siksi joudun edelleen olemaan täällä tarhalla, enkä omassa kodissa, josta olen kaiken aikaa haaveillut. Nyt olen kaikin puolin terve, iloinen, onnellinen ja aktiivinen koira. Valitettavasti vain tämä onnettomuus jätti jälkeensä sen, että vihaan nykyisin autoja ja kaikkia pyörillä liikkuvia esineitä. Muita rajoitteita minulla ei ole, mutta parhaiten sopisin ympäristöön, jossa näitä pyörähirviöitä ei tarvitsisi kohdata kaiken aikaa.

Parhaiten sopisin aktiiviseen perheeseen, jossa pääsisin osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin. Olen kuitenkin todella liikunnallinen ja energinen. Unelmani on löytää ikioma koti, jossa saisin olla perheenjäsen. Voisitko sinä toteuttaa isoimman unelmani loppuelämäni kodista ♥