Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Poika nro 3 nyk. Rico

30.3.2022

Minä ja sisarukseni synnyimme tarhalla mukavien ja huolehtivaisten ihmisten ympäröimänä.

Meidän äiti Luna löydetiin alkoholisoituneiden ihmisten luota ja tuotiin tarhalle. Äitimme pelasti yksi maa- ja metsätalousministeriön työntekijä, joka oli saanut ilmoituksen pahoinpidellystä koirasta. Meidän ihana äiti oli järkyttävässä kunnossa, toinen jalka oli murtunut jo aikoja sitten ja luutunut itsestään väärin, toinen jalka tuoreeltaan murtunut. Äitimme oli siis kokonaan ilman terveitä etujalkoja, joten liikkuminen oli mahdotonta. Toisen jalan eläinlääkärit pelastivat. Äitimme haluttiin myös heti steriloida, mutta eläinlääkärit huomasivat, että hän jo odotti pentuja ja abortti olisi ollut liian myöhäistä.

Täällä tarhalla on ihan hauskaa kaikkien koirien ja kissojen kanssa, mutta vapaaehtoisilla ei kuitenkaan ole meille kaikille koirille päivittäin niin kovin paljon aikaa, että ehdittäisiin leikkiä ja touhuta kivoja juttuja. Meitä koiria on niin paljon ja tekemistä riittää koko ajan.


Tarhalla ovat myös kertoneet meille kovasti lemmikin elämästä Suomessa. Lemmikit saavat kuulemma paljon haleja, pusuja ja meille jopa lässytetään ja höpönassutetaan kuin pikkuisille ihmisvauvoille. Se kuulosti kummalliselta, mutta hauskalta. Kotona on usein pehmeä peti ihan meitä varten tai jopa kokonainen sohva tai sänky. Leluja löytyy erilaisia ja joskus innostutaan vaikka harrastamaankin yhdessä jotain. Minä ja sisarukseni ei nyt kyllä ihan uskota näitä satuja… Vai onko ne satuja? Hmm… olisi kiva kyllä tietää.