Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Princese nyk. Lumikki

10.3.2022

Kuten nimenikin kertoo olen kuin oikea prinsessa, onhan minulla puhtaan valkoinen turkki ja siniset silmät. Rakastan leikkimistä yli kaiken ja kehrään mielelläni juuri sinulle.

Mielestäni sopeudun oikein hyvin mihin tahansa perheeseen. Olen ystävällinen ja hellä ja pidän kaikesta ihmisen käsittelystä. Olen todella kaunis. Uusi perheeni olisi niin ylpeä valkoisesta turkistani ja kirkkaan sinisistä silmistäni. Nimeni ei voisi olla mitään muuta kuin prinsessa. Löytöeläinkodissa meitä kissoja on monia kymmeniä. Monet kissat täällä ovat itsenäisiä katukissoja ja vähän arkojakin. Minä olen erilainen. Olen ihmisten kissa. Haluan huomiota, tulen mielelläni syliin ja olen valmis leikkimään. Olen melko rohkea, matkustan autossa ihan hiljaa ja pidän eläinlääkärilläkin olosta – antaahan se minulle mahdollisuuden seurustella ihmisten kanssa. Haluan oman perheen – minkä tahansa perheen!

5.2.2016

Saavuin tänään Suomeen ja minua tuli heti hakemaan uusi omistajani. Matka oli pitkä Vilna-Helsinki-Tampere, mutta uusi ihana koti kaikkine uusine leluineen ja mikä parasta ihan oikea sänky.

9.3.2016

Kuukausi on vierähtänyt ja ajattelin kertoilla teille hieman kuulumisiani. Olen kotiutunut erittäin hyvin. Aluksi oli masu vähän kovalla, mutta siitäkin selvittiin. Minulla on hurjan paljon omia leluja, kiipeilypuu ja petejä. Saan nukkua mamman kanssa sängyssä, mikä on tietty ihan parasta. Juoksen välillä rallia ympäri asuntoa ja isottelen häntä pystyssä kaikille leluille, jotka yrittävät minulle isotella. Huiskulelut ja hiiret ovat suosikkilelujani, mikään ei voita ihanaa kotielämää ja sitä, että voi käpertyä nukkumaan ihan milloin siltä tuntuu ja olo on aina turvallinen.

Kiitos, kun sain mahdollisuuden.