29.5.2022

Hei, olen Pukis, suloinen, mutta kovia kokenut gorgimix vailla rakastavaa loppuelämän kotia ♥

Sain elää elämäni ensimmäiset neljä vuotta rakastettuna kotikoirana sisällä talossa, ja nukuin pehmoisessa pedissä. Sitten rakas ihmiseni poistui tästä maailmasta, ja tilanteeni muuttui äkisti.

Taloon muutti uusi perhe, ja minut jätettiin heidän huolehdittavaksi. He lukitsivat minut ulos pikkuruiseen häkkiin vailla kenenkään huomiota saati rakkautta. Neljän pitkän vuoden jälkeen eristyksessä asuneena edellisen omistajani äiti päätti puuttua peliin. Hän otti yhteyttä tänne Mazas Draugasin tarhalle ja pyysi, että he tulisivat pelastamaan minut helvetistä, johon olin joutunut ilman mitään syytä. Enhän ollut tehnyt mitään pahaa ansaitakseni sellaista kohtelua.

Nykyisten hoitajieni mukaan olen oikein mukava hauveli. Mutta viimeisistä vuosistani on jäänyt traumoja. Joten tarvittaessa yritän puolustautua hampaita käyttämällä, jos epäilen, että jotain pahaa on tapahtumassa.

Haluaisin niin kovasti vielä kerran löytää ihmisen, joka voisi rakastaa minua. Mutta hänellä täytyy olla kokemusta ja ymmärrystä kaltaiselleni kaltoin kohdellulle koiralle. Tulen toimeen muiden koirien kanssa, joten toinen kiltti koira voisi rohkaista minua luottamaan jälleen ihmisiin. Tarvitsen siis aikaa ja paljon rakkautta.

Voisitko sinä tarjota minulle loppuelämän kodin, jossa voisin taas pitkästä aikaa nukkua pehmoisessa pedissä rakastettuna kotikoirana ♥