9.8.2022

Hei, olen Pula, ujo nuori ja kiltti tyttö vailla rakastavaa ja ymmärtäväistä kotia ♥

Päivitys tarhalta 27.8.2022

Olen reipastunut kuukaudessa jo melkoisesti. En enää mene piiloon koppiini, kun minua tullaan hakemaan kävelylle, vaan odotan rauhallisesti, että hihna laitetaan kiinni. Rakastan uimista, joten lähden lenkille oikein mielelläni. Myöskään ihmisten koskettelu ja suukottelu ei saa minua enää kauhun valtaan. Hoitajani tietävät kokemuksesta, että tästä edistyminen tapahtuu entistä ripeämmin.

27.7.2022

Olen Kokin tytär. Juoksentelimme vapaana pelloilla äitini ja veljeni (Konaras) kanssa. Synnyin pellolla, joten en ole tiennyt, mikä on ihminen, eikä varsinkaan sitä, että ihmiset voivat olla koiran ystäviä.

Olen vielä erittäin ujo ihmisten kanssa ja ystävällinen muille koirille. En myöskään osoita minkäänlaisia vihan merkkejä, kun minua kosketellaan tai otetaan syliin. Olen tyynesti sylissä, enkä rimpuile pois, mutta minua pelottaa.

Tarvitsen ihmisen, jolla on kokemusta meistä ujoista koirista. Ja perheen toinen sosiaalinen koira auttaisi todella paljon nuorta, mutta ujoa tyttöä sopeutumaan. Suurella rakkaudella, huomiolla ja kärsivällisyydellä minusta tulee ihana ystävä ja perheenjäsen ♥