Etusivu / Adoptio / Kotiutuneet / Pupa ♀ ja Mopsis ♂

3.4.2022

Hei, minä olen Mopsis ja tässä on ystäväni Pupa.

Minun siskoni hirtettiin ja minä pelästyin ihan kauheasti ja juoksin pakoon. Juoksentelin ympäriinsä ja sitten eräänä päivänä löysin Pupan. Hän oli ketjussa kiinni ja niin hurjan iloinen ja kiltti, että minä päätin jäädä asumaan siihen pellolle Pupan viereen. Joskus saatiin ruokaakin. Sitten tuli eläinsuojeluyhdistyksen kiva rouva ja sanoi, että Pupa ei saisi olla ketjussa ja häntä pitäisi ruokkia ja vei meidät tarhalle isoon häkkiin, jossa on lämmin koirankoppi.

Pupa on hurjan iloinen ja juoksee ympäriinsä ja kerjää ihmisten huomiota. Hän on aina iloinen, mutta minä en ihan vielä usko että kaikki on hyvin. Sanovat, että olemme hassu pari. Pupa rakastaa kaikkia ja kaikkea, minä olen sellainen melankolinen ja surullinen ja epäluuloinen.
Se eläinsuojeluyhdistyksen täti haluaa aina halata ja pussailla ja minä ihan jähmetyn kauhusta. En anna kenellekkään kiinni enkä tule vieraiden ihmisten luokse. Minun ainoa ystäväni on Pupa, siksi meitä ei kuulemma saa erottaa. Sanoivat, että minä olen tosi hieno ja kaunis koira, vähän sellainen pekingeesin näköinen. Ehkä joku päivä minusta tulee myös luottavainen ja iloinen, kuten parhaasta ystävästäni Pupasta. Siihen tarvitaan vain aikaa ja turvallinen ympäristö, missä saisimme olla.

Lisää uutisia

Pupa ja Mopsis matkustivat Suomeen muiden kodinsaaneiden kanssa ja tulivat asumaan kotihotelliin.
Tässä muutamien päiviän aika Mopsiskin on ihan pikkuisen jo rohkaistunut ja tänään uskalsi ensimmäisen kerran tulla ottamaan herkkupalan kädestä. Hiljaa hyvä tulee sanoo Mopsis.