6.11.2022

Hei, olen Ralfas, suloinen, ystävällinen ja ihmisrakas nallukka vailla ikiomaa kotia ♥

Päivitys tilanteeseeni 6.11.2022

Syyskuussa minua onni potkaisi ja pääsin omaan kotiin Suomeen. Valitettavasti nykyisessä perheessäni puhkesi minusta paha allergia ja nyt minun olisi löydettävä uusi koti.

Minusta on tässä reilussa kuukaudessa kuoritunut oikea kunnon kotikoira. Olen sisäsiisti ja olen oppinut hienosti peruskäskyjä. Rakasta ihmisiä ja haluan olla kaikessa mukana. Pidän myös toisista koirista ja lapsista.

Koska olen vielä nuori koira ovat leikkini pentumaisia ja käytän leikkiessä myös hampaitani. Tarvitsen paljon liikuntaa ja aktivointia. Osaan kuitenkin rauhoittua hyvin ja yöni nukun omassa pedissäni ihmisen sängyn vieressä.

Nykyinen omistajani on myös testannut minulta multiressistenssibakteerit ja ne olivat kaikki negatiivisia.

Olisiko sinulla tarjota minulle rakavastava loppuelämän koti? Minua voi tulla myös katsomaan Kauhajoelle.

Tilanne tarhalla ollessani

Minulla oli isäntä ja koirankoppi, johon kytkettynä asustelin aina siihen asti, kunnes hän päätti ettei tarvitse minua enää. Niinpä tieni toi minut tänne Penkta Kojan tarhalle odottelemaan uutta ja entistä parempaa elämää.

Olen iso suloinen ja pörröinen nallekarhu. Nuorukaisena minulla on tietenkin paljon energiaa, jota puran oikein mielelläni kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Lähden aina riemumielin lenkille, ja leikkimään minut saa myös innostettua hyvin helposti. Rakastan ihmisiä, ja olen mielelläni heidän lähellään. Ystävystyn helposti myös muiden koirien kanssa, eikä sillä ole väliä ovatko ne tyttöjä vai poikia. Uteliaana ja rohkeana lähden uusiin paikkoihin ja seikkailuihin, ne eivät minua pelota.

Sovellun monenlaiseen kotiin, kunhan siellä ymmärretään, että kaipaan paljon aktiviteettia. Niin mieleni kuin kehonikin kaipaa sitä. Perheessä voi olla toinen koira tai lapsia, se sopii minulle oikein mainiosti. Kissatkaan ei tuota ongelmaa, kuten videostani voit todeta. Löytyisikö sinulta koti, jossa voisin viettää rakastettuna perheenjäsenenä loppuelämäni ♥