9.6.2022

Hei, olen Ralfas, suloinen, ystävällinen ja ihmisrakas nallukka vailla ikiomaa kotia ♥

Minulla oli isäntä ja koirankoppi, johon kytkettynä asustelin aina siihen asti, kunnes hän päätti ettei tarvitse minua enää. Niinpä tieni toi minut tänne Penkta Kojan tarhalle odottelemaan uutta ja entistä parempaa elämää.

Olen iso suloinen ja pörröinen nallekarhu. Nuorukaisena minulla on tietenkin paljon energiaa, jota puran oikein mielelläni kaikenlaisiin aktiviteetteihin. Lähden aina riemumielin lenkille, ja leikkimään minut saa myös innostettua hyvin helposti. Rakastan ihmisiä, ja olen mielelläni heidän lähellään. Ystävystyn helposti myös muiden koirien kanssa, eikä sillä ole väliä ovatko ne tyttöjä vai poikia. Uteliaana ja rohkeana lähden uusiin paikkoihin ja seikkailuihin, ne eivät minua pelota.

Sovellun monenlaiseen kotiin, kunhan siellä ymmärretään, että kaipaan paljon aktiviteettia. Niin mieleni kuin kehonikin kaipaa sitä. Perheessä voi olla toinen koira tai lapsia, se sopii minulle oikein mainiosti. Löytyisikö sinulta koti, jossa voisin viettää rakastettuna perheenjäsenenä loppuelämäni ♥