29.3.2022

Olen Ramis. Energinen pikku mies, joka rakastan viettää kaiken aikani ihmisten kanssa.

Minua ei haittaa, jos minulla ei ole muita koirakavereita. Välillä muut koirat – varsinkin isot pojat – olettavat, etten pärjää heille ollenkaan, mutta ovat väärässä. Vaikka olen pieni ja minulla on lyhyet jalat, pystyn hyvin juoksemaan heidän kanssaan tai jos kiusaavat niin pakoon.

Minä olen rauhallinen ja en juuri hauku.
Ainoa asia, jonka haluan ja jota etsin, on ihminen, joka etsii itselleen lemmikkiä. Ihminen, jota saan pussailla kaiket päivät.
Yksi asia, mistä minulle on sanottu, ettei saa tehdä on, että merkitsen omaa reviiriäni välillä myös sisällä. Pitäähän minun kertoa muille koirille, että olen täällä käynyt ja aika moni meistä tarhakoirista ei oikein tiedä, ettei sisälle saa pissiä, kunnes joku opastaa ja pääsemme säännöllisesti kunnon lenkeille ulos. Opin siitä kyllä varmasti pois nopeasti, jos oikeasti en saa niin tehdä, koska haluan olla kiltti ja ihana omalle perheelleni.


Etsin omaa perhettä, joka haluaa viettää kanssani aikaa ja joiden kanssa voi touhottaa ja purkaa yhdessä nuorta energiaani. Haluaisin kovasti lenkkeillä yhdessä päivittäin ja leikkiä, en minä muuta tarvitse. Niin ja minun pitää saada pussailla! Se on minun pravuurini.

Lisää uutisia

Meillä oli tarhalla Vip-päivä. Oli ihana kesäinen päivä ja meille oli pihalle laitettu vilttejä, peittoja ja tuoleja, joissa saimme köllötellä koko päivän. Jutustelimme yhdessä tarhan vapaaehtoisten kanssa ja leikimme ja nautimme kaikki yhdessä lämmöstä. Ei tämä tarhaelämäkään aina niin kurjaa ole. Meistä pidetään erittäin hyvää huolta.

Minä olen tässä kovasti nyt ihmetellyt, että mitä ihmettä nämä ihmiset täällä tarhalla hössää ja yhdistyksen tyyppejäkin täällä ramppaa.
Olemme käyneet eläinlääkärillä, verikokeissa ja kaiken maailman tarkastuksissa, tuunanneet ja puunanneet, kuvanneet ja höpötelleet. Sain tietää, että minun verikoeet olivat oikein hyvät ja pääsen matkaan! Mihin ihmeen matkaan?
Suomeen… siis Suomeen kotihotelliin etsimään omaa kotia! Pois tarhalta… Ihan oikeasti? En ollut uskoa pikku luppakorviltani tätä uutista.

Sanoivat, että olen ihana pikku koira, rento ja huoleton heppu. Tykkään hengailla täällä olevien pentujen kanssa ja muidenkin kavereiden, aina lampaista lähtien. Vapaehtoisista on kivaa, kun seuraan aina mukana mitä puuhastellaan ja autan putsaamaan häkkejä ja haluan joka välissä hieman rapsutuksia. Olen siis kaikkien mielestä kompakti pikkupaketti ja nyt on minun aikani.

Pääsen Suomeen 27.5.2017 ja voisin mennä omaan kotiin vaikka ihan heti.