24.2.2022

Wuh!
Minä olen Razina, noin vuoden ikäinen nuori tyttönen ja etsin omaa kotiani.

Luonteeltani olen mitä hurmaavin prinsessa, kenen hymy ei hyydy edes räntäsateessa. Hoitajien mukaan olen myös melkoinen energiapakkaus: Voisin lenkkeillä ja leikkien temmeltää pihamaalla varmasti kokonaisia päiviä putkeen, jos vain sellaiseen olisi mahdollisuus. Olen tullut tarhalla kuuluisaksi väsymättömän hyväntuulisen energiani lisäksi myös siitä, että saan miltei 100 %:n varmuudella jokaisen tarhan koiran leikkimään kanssani koosta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Olen tutun sanonnan mukaisesti kaikkien kaveri eikä leikeissäni kukaan jää koskaan ulkopuoliseksi.

Tarhan työntekijöiden mukaan voisin soveltua melko monenlaiseen perheeseen. Tulevassa kodissani voisi mahdollisesti olla jo yksi tai miksei kaksikin karvakaveria odottamassa, mutta tämä ei ole mitenkään pakollista, sillä tulisin rohkean ja reippaan luonteeni ansiosta varmasti hyvin toimeen myös perheen ainoana silmäteränä. (Kukapa nyt ei rakastaisi täysin jakamatonta huomiota ja rakkautta? Ehkä tärkein huomionarvoinen seikka on, että perheelläni olisi hyvä olla melko aktiivinen elämäntyyli, sillä olen melkoisen energinen neitokainen. Olisi tärkeää, että perheeni pystyisi tarjoamaan minulle tarpeeksi virikettä ja aktiviteettia, mihin saisin turvallisesti purkaa virtapaukkujani. Sopivaa tekemistä voisi esimerkiksi olla jokin kiva koiraharrastus, kuten vaikka agility. Superhauskaa olisi varmasti myös yhdessä juokseminen, pyöräily tai vaikkapa patikointi. Näissä jutuissa oikeastaan vain mielikuvitus on rajana! Tärkeintä on, että kaikilla on hauskaa ja että asioita päästään tekemään yhdessä.

Olen enemmän kuin valmis nappaamaan menolippuni kohti Suomea ja ihka omaa perhettäni, omaa loppuelämän kotiani. Kysymys vain kuuluu, oletko sinäkin?