7.12.2022

Äideistä parhain ♥ Näin minusta on sanottu! Vaikka minulla oli vähäiset elämän eväät, olen ollut minä mitä mahtavin mamma! Nyt on kuitenkin minun vuoroni suunnata katse kohti tulevaa, omaan turkkiini ja toivoa sitä parasta, omaa kotia ♥

Nyt on vihdoin vuoroni esittäytyä, ja huokaista helpotuksesta, sillä kaikki pentuni ovat päässeet sivuille, mukaan adoptio-ohjelmaan. Näyttääkin siltä, että kaikki pentuni pääsevät uusiin koteihinsa ja sijaiskoteihin jo jouluksi. Ehkäpä vielä koittaa minunkin vuoroni?

Elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia, kun ensiksi omistajani halusivat luopua minusta, kun huomasivat masuni pullottavan. Pian tuli melkoinen sekamelska, kun kuuden ässän sakki putkahti maailmaan. Tässä tuli se elämäni toinen iso muutos, nimittäin minusta tuli mami!  Onneksi tässä vaiheessa koko katras, minä mukana, oli päässyt turvaan koiratarhalle, mutta paikka on kaikkea muuta kuin otollinen kasvuypäristö. Itsellenikin karmea korvia huumaava meteli on liikaa, ja näenkin toiset koirat uhkana pennuilleni, enkä ole aikoihin nukkunut kunnolla. Koska olen rasittunut mamma, näen tällä hetkellä paljon uhkia ympärilläni, enkä ole ollut kovin ystävällinen muille koirille. Sori vaan! Ehkäpä paremmat ajat vielä koittavat, ja suhtautumiseni toisia koiria kohtaan muuttuu, kun se kolmas iso muutos tulee, eli aika luovuttaa ja päästä kultamuruset maailmalle. Vaikka se tulee olemaan vaikeaa, saatanpa minäkin päästä rauhallisempaan ympäristöön, tuntea oloni rauhalliseksi ja rakastetuksi, ehkäpä joskus vielä yllyn leikkimään! Kuka tietää? 

Olen rakastettava ja hellyydenkipeä paketti, kehuvat kauniiksi ja kiltiksi, aktiiviseksi ja energiseksi. Ihmisten huomio on minulle kaikki kaikessa. Muiden koirien kanssa olen ainakin tällä hetkellä valikoiva.

Minulla on takki tyhjä, mutta pakki täynnä rakkautta annettava ♥ Mahtaisinkohan olla sinulle se sopiva koira?