21.6.2022

Hei, olen Reksas, energinen ja leikkisä hurmuri vailla omaa kotia ♥

Päivitys tilanteeseeni 20.6.2022

Minulla kävi tuuri, sillä pääsin kesäkuun kuljetuksessa Suomeen kotihoitoon pois meluisalta tarhalta. Nykyinen kotihoitajani kehuu minua todella kiltiksi isoksi vauvaksi. Vaikka olen leikkisä ja isokokoinen, niin tiedän ja tunnistan omat fyysiset rajani ihmisten kanssa.

Vaadin paljon niin fyysistä kuin älyllistäkin aktiviteettia, mutta mahdollisuudet kanssani ovat lähes rajattomat, sillä opin hyvin nopeasti uusia asioita. Minulla ei ole havaittu eroahdistusta, ja kaiken lisäksi olen jo sisäsiistikin.

Pääset tutustumaan minuun kotihoitajani luona. Häneltä voit myös kysyä lisää yksityiskohtia, jos olet kiinnostunut minusta.

12.4.2022

Jouduin alun alkaen tänne tarhalle, kun omistajani kuoli, eikä muu perhe pystynyt enää huolehtimaan minusta. Sain sittemmin jo uuden kodin, mutta karkailin sieltä vähän väliä, joten niinpä päädyin taas takaisin tänne Penkta Kojan tarhalle. Olen nyt ollut täällä jo yli vuoden, eli helmikuusta 2021. Toivoni alkaa siis hiipua siitä, haluaako kukaan enää minua? Laitan viimeisen toivoni sen varaan, että sieltä Suomesta löytyisi joku ystävällinen ja ymmärtäväinen ihminen, joka voisi tarjota minulle loppuelämän kodin, ja pääsisin vihdoin pois täältä…

Olen todella rento ja ystävällinen ihmisten kanssa. En ole osoittanut minkäänlaista aggressiota ihmisiä kohtaan. Mutta muista, että olen melko iso koira, joten joskus se saattaa leikin tiimellyksessä unohtua minulta. Leikkiessä tuppaan hyppimään ihmisten päälle, mutta rajuissakin leikeissä minulla on hyvä hallinta puremiseen (tiedän, etten voi purra kovaa, kuuntelen, kun sanotaan ei, jos ärsytän liikaa). Rakastan leikkiä leluilla!

Edellinen omistajani työskenteli kanssani hieman, joten tiedän muutaman käskyn. Tarvittaessa minua voi käsitellä; nostaa, työntää ja leikkiä kovaa, en välitä siitä ollenkaan. Autoiluakin olen päässyt harrastamaan, ja olen jopa oppinut nauttimaan siitä. Rakastan kävelyä metsissä, jossa voin haistella sydämeni kyllyydestä. Hoitajieni mielestä hihnassa kävelyä voisi vielä harjoitella hieman enemmän, mutten suinkaan ole mikään hankala tapaus, vaan melko hyvä jo tällaisenaankin. Muiden koirien kanssa oleminen vaatii valvontaa, sillä en pidä kaikista koirista. Mutta kaiken kaikkiaan olen upea koira.

Voisiko sinun sydämestäsi löytyä paikka minunlaiselleni niin, että voisit tarjota minulle loppuelämän kodin, ja tämä tarhaelämä vihdoin jäisi taakse ♥