15.8.2022

Hei, olen Remis, pieni ja suloinen hurrikaani täynnä energiaa. Etsin aktiivista ja rakastavaa ikiomaa kotiani, jossa saan jaella pusuja mielin määrin ♥

Tulin tänne Penkta Kojan tarhalle lukuisten muiden lajitoverieni kanssa vanhan naisen pihapiiristä. Hän kuvitteli olevansa meidän ystävä, mutta meitä oli aivan liikaa, eikä hän pystynyt antamaan meille sitä, mitä olisimme tarvinneet. Olimme kaiken aikaa nälkäisiä, emmekä saaneet sitä huomiota ja rakkautta, jota olisimme kaikki kaivanneet ja ansainneet.

Olen pieni hurrikaani, täynnä energiaa. Minulle aivan kaikki on mielenkiintoista. Haluan nähdä maailman tämän tarhan ulkopuolella. Minulla ei ole kokemusta kotona asumisesta ihmisen kanssa, joten kaikki on minulle uutta.

Aluksi tarhalle tullessani olin ujo ja varovainen tutustuessani uusiin ihmisiin, mutta nyt otan mielelläni kontaktia ja nauttin saamastani huomiosta. Olen hellä lasten kanssa, ja lisäksi tulen hyvin toimeen muiden koirien kanssa – mutta minullakin on rajani.

Minulla on paljon energiaa, mutta olen pieni, joten sitä on helppo hallita. Silti haluan elää aktiivista elämää, oppia uusia asioita yhdessä (suunnata energiaani oikein). Mitä tulee muihin lemmikkeihin – jos ne ovat käytökseltään rauhallisia ja kilttejä, kaikki on hyvin. Mutta ne eivät saa olla kovin häiritseviä, eikä liian pelottavia.

Minulla ei ole erityisiä käyttäytymisongelmia, joten voisin olla jopa ensimmäinen koira. Minun kanssani monet suudelmat ovat taattuja ♥